Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Na, eladtam az utolsó ONDS-okat, rég fordult elő, hogy semmilyen kvantumos, vagy drónos vacak nem volt a tarsolyomban. Most kellene félreállni, de úgyis visszaveszek valami kis szart, ha eleget esett látszólag.
WOLF - Wolfspeed -37,73% Látható hír sehol nincs, valami csődös fake newsről írogatnak a stocktwattsen. Tegnap jelentettek be új CEO-t nyitáskor. Ha tényleg fake news, akkor pattanhat, ha nem még eshet. Igazi ontopic téma. :-)
Utolso kaszino reszvenyem kb 3-4 eve a HKD volt......jok ezek csak helyen kell kezelni oket. Én már nem magyartozsdezek, anno a 4ig nagy emelkedesbol kiszalltam es vittem a penzt a danokhoz. Magyar broki szamlat is megszuntettem (akkor kezdtek a kBc-t szejjel cseszni).
Semmiség! Rem egyszer visszaszáll a cég tele pénzzel is. Legalább ki tartsunk össze. Magyar rv közül deltara lesték kiváncsi megfogta a jósda rés de sok jót nem várok max +10% t
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.