Ha hallottal valamit a haverodtol, az amerikai nagybatyad szomszedjanak brokeretol, netan ratalaltal egy felfedezetlen gyemantra? Oszd meg velunk, beszeljuk meg/ki, elemezzuk fundasan, technikailag, politikailag aztan nyerjunk nagyokat!
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.
Vettem pici adag FFIE-t és ONDS-t, utóbbival jó eséllyel még várni kellett volna, de izgága voltam. Elég nagy benne a forgalom ahhoz, hogy bele lássak még egy felfelé kört ma, de simán megjárathatják a tegnapi szinteken is (beálltam mélyre is). A mai nap eléggé kaszinó
LAES 1,65ért lehet lehívni a korábbi warrantokat. Kíváncsi vagyok erre lesz e egy nagyobb esés, vagy nem érdekli az embereket az a 4millió db ilyen áron.. Ki mit gondol? :) Ondas-t érdemes nyitó után venni ha beverik ma is, ki mire játszik ma benne?
Rajta van a listámon. Még az is lehet, hogy a drónosokat kicsit húzzák ma az ONDS farvizén. Ezt a tegnapi sztár FFIE-t érdemes esetleg venni 3.3 körül, vagy már kifutotta magát és a beharangozott január 8.-i bemutató még "messze" van?
Hülye voltam, hogy eladtam a maradék ONDs-omat első ijedtemben, inkább venni kellett volna. Még mindig nem fogja át a tudatom a YOLO részvények működését. 3.47-ig húzták fel, van némi esély arra, hogy némi csorgás/öntés után ezt a szintet estére újra meglátogatja, persze igazából a cég tényleges megrendeléseire annyira azért nem indikatív, hogy hetek-hónapok múlva nagykövet lesz valakiből.
YOLO trades
A topicban olvashato tippek NEM SZAMITANAK BEFEKTETESI TANACSNAK es EXTREM KOCKAZATOT hordoznak, akar a toked 99%-at is elbukhatod veluk.