Ja, ez a szabvány válaszod ha nincs érved. Pl arra hogy nóvekedés üjzechnológiás erőműben szoftverben, szolgáltatásban és hasonlókban is lehet aminél nem határ a tonna acél, se a szennyezőanyag. De a lényeg hogy te érted, csakazolaj, csakazacél, csakazorosz!
tán azt mondtad beszóltak kollégák ne vidd túlzásba az üzletszerzést. A fékezö kolléga másnap nem dolgozna ott. Szétdobnám a fizetést azok közt akik hozzák a számait a kiesönek.
“ Lehet bohockodni de egy orszag sem tud folyamatos an novekedni. ” Nem baj az ha fogalmad sincs a közgazdaságról se az iplarról, de mindek ezt állandón hirdetni? Mikroelektronika? Új tipusú készülékek, új technológiák, kisebb fogyasztassal és egyre olcsóbban? Olyan eszközök amik azelőtt scifiben se voltak? Komolyan olyan mint a barlang előtt hallgatni az ősembert hogy “ezek a mai fitalok, milyen hóbortokt hoznak be? Csiszolt kóvek ugyanmá! Egy marokkövet lepattintottam egész eletre elég! Él? Minek? Méghogy ásóbot meg íj piha, hova ez a növekedési hóbort?” Na meg még a szociban a gyárkéménygrafikon, minél jobban füstöl annál jobb az ipar! Elhaladt a világ papa, a fejlődést nem tonnában mérik.
Lehet bohockodni de egy orszag sem tud folyamatos an novekedni. Egy erdei torzs gyorsabban fejlodik mint svajc mert mas a bazis. Korabban irtam utana irta pogacsa is van egy pont amikor mar nem kell fejlodni novelni ipart.ezzel vedjuk a kornyezetet. Svajc egyensulyban van nem jelk több. En is ezt vallom az eleg a cel. Ha van 40mrdod miert kell 120. Nem ertem. A nagy a likvidatir mondta ez jatek amikor meghalsz az nyer akinek több a van.
Madami meg tudta szólítani a választókat egy nagyon jól fókuszált kampánnyal, igen , meg tudta nyerni muszlimként a választást a "zsidó" New Yorkban. Ugye milyen érdekes?
Az irigykedesre irtam, korabban irtam fizetesnek sok a 40m. Kb 65be kerülsz a cegnek. Ha hozod a szamokat es beszolnak kollegak akkor masnap mar nem jon be.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)