Elon Musknak kéne 5% fölé menni, másnap 1000 ft lenne a nutex. Mindenki jól járna. Neki ez nem pénz. De sajnos Jászai ment Viktorral nem Huber vagy csereklei. :)
Te ezt elhiszed, hogy Hubernek visszanyal a fagyi? Ő nem 19-ert hanem 19+X+esetleg oszt+esetleg olcsó tőkeemelés+ esetleg rv opció... áron szállhat ki. Nem fogadta el anno a 25-ot és nem fogadta el a higitassal járó Gr deal-t. Hub 19 és az oszti és az esetleges korrekció ha elmarad az oszti az forgatókönyv arra, hogy minden kisbefektető kiszalljon. Haverom szerint oszti után beesik és akkor is kell venni. Mondjuk a haveromnak 8 általános van és bukott is
Nem lesz. Maximum, hogy Holba alá ment az 5%-nak. Azért az érdekes lenne, hogy hol tartanánk ha nem OTC-n vették volna a 20 M. SRV-t. Mindegy, az vigasztaljon minket, hogy eddig (4-5év) Huber szórakozott velünk, most visszanyal a19 Ft. Hajrá NUTEX !
Toljad itt is barom.... Csak ezt írod mindenhova hogy klón. Van külön ilyen billentyűd a gépen? Mkinden topikot ezzel szórod tele. Te egy igazi félnótás vagy. És tudom én is a Toka vagyok:) Bohóc....
Valóban vannak ilyenek is, akikről írsz, de nem mindenki az, aki ennek ellenére belefér abba a sablonba, amit írtál. Nem kell általánosítani, esetemben biztosan nem. Nincs bizonyítási kényszerem irányodba, mert nincs jelentősége sem a te személyednek és nekem sem ezen a fórumon és a másikon sem, éppen ezért nem értem a kioktató hangnemedet. Avval, hogy személyeskedsz, semmi sem változik sem a papír forgalma körül, sem a fórumon, csak lejáratod magad.
6 hónapos rehisztrációval 3-4-5 minősítés. ez évek alatt jön össze...és érdekes módon a 3-4-5 minősítésű, pár hónapos regisztrációjú KLÓNok úgy szaporodnak, mint erdőben a gomba....talán már ga y20-an is vannak a fórumokon.....nyilván nem véletlenül engedik
NUTEX mindenkinek