Jó ez a beültetős duma: mindig van benne több százezer darab, bogrács, haverok, pezsgő, nyereség, stb. Még a szauna és a jacuzzi hiányzik, hogy teljes legyen a kép.:)))
Biztos nem eliras az a 25ft osztalek? Az 140% osztalekot jelent. Ilyenrol még soha nem hallottam. Lehet bekelentik 2-3 nap mulva hogy eliras es 2,50ft akart lenni.
Múlt héten eladtam amixából egy jó adagot, óriási veszteséggel, adó optimalizálás miatt. Kicsit agyaltam mit vegyek, aztán még vettem 118 ezer darabot 17,8 körüli áron nutextől. Így már fél milla db. fölött van egy kicsivel. Szinte éreztem hogy ezt kell venni. Persze lutrinak tűnt ,de mára beigazolódott hogy jó döntés volt. Szerencsére nem kell kenyérre, sóra ,így tartom, megnézem mit alakít a jövő év 😃😃 Kitartást neked is 😉👍 Haveral bontunk jófajta pezsgőt, meg főzünk kint bográcsba valami finomat, ő úgy két hete vett javaslatomra szintén 600. 000 darabot, most 26 körül eladta felét, úgyhogy repked a boldogságtól 😃
150 millió részvényből gyakorlatilag 130 fog forogni a parketten. Ma elkelt 10 millio eddig. Holba ujabb 5%. Tovabbi 5%alatti emberek egyelőre a sötetben... ezt a ceget epp most uralja el valaki. Erre irtam hogy sérülékeny. Nekem az is jó ha a cegvezetes a saját stromanjain keresztül kezd ellenakcióba. Lenyeg hogy vegye aki úgy érzi hogy serül a pozíciója. En nagyon szivesen OTC-n felajanlom a pakkomat. Ma 50 forintért. Holnap lehet hogy mar nem adom ilyen olcsón. Barmelyik érdekkör jelentkezhet. 🙂
Valószínűleg nem Hubi tette, de most kényszerpályára kerülhet. Ha így folytatjuk az árfolyammal, de akár csak megtartjuk ezt a szintet, a közgyűlésen kénytelen lesz valamit alkotni osztalék ügyben, mert 19 Ft.-os VIP ajánlata, amit már elfogadott, igen csak karcsúnak tűnik. Vin-vin helyzetben megállapodhatnak, hogy annyi osztalékot szavaznak meg amennyivel éppen 19 felett lesz a piaci ár. Másik megoldás, hogy az Ügyvezető nem javasol osztalékot. Ezt megteheti, joga van hozzá, de ebben az esetben nem csak az új belépőkkel, hanem Hubival is szembekerülhet. Ilyenkor az egyedüli törvényes megoldás a részvényesi akarat érvényesítésére az Igazgatóság menesztése. Nem kellene, de szép új rendkívüli közgyűlési pont lehetne belőle 2025. év kezdésre. Hajrá NUTEX ! Hajrá Kisbüfik !
NUTEX mindenkinek