Én tartom a longokat , mert bármikor kitörhet 40 fölé . Igaz most hogy az USA bankszektor esik nemigazán valószínű hogy épp holnap . Sokan rendszeresen teadélután 37-39 Közt . Én nem várnám alapesetben sokkal lejjebb . 36.5 alá már biztos nem ..
Tegnap nyitottam short certit 39.3-nál. Ment is szuperül le egészen 38.28-ig. Aztán elkezdett szaguldani felfelé, bepánikoltam és eladtam még pluszban 39 előtt. Aztán visszament. Ha tartom zárasig, akkor nagyobb plusz lett volna.
Tartom a commerzcertiket . A helyzet változatlan . Az Unicredites fúziós spekuláció miatt a piac kivár . MSCI is most van . Szeptemberre várható az EKB döntés . Engem már nem érdekel ha eddig tartottam marad . Vettem mellé Deutsche Bankot .. oszt majd lesz valami . Igaz nem a legszerencsésebb időpontban ..De majd levezényeljúk 😂
Nem az a gond, hogy minimum 70%, vannak napok, amikor majdnem teljese kereskedési idő alatt bent van az árjegyző a certeknél. Sokszor meg nagyobb elmozdulás esetén meg egyszerűen kilép és nem is jön vissza egy jó ideig, csak amikor már kényelmes neki a certet alacsonyabb áron visszavenni. Azt megértem ha 1-2 percre nincs bent, de sokszor nagyon kihasználják, hogy 30%-ban távol lehet.
Vicc b+ Mikor eladná az ember eltűnik ez a mocsok jegyző . Írtam az Erstének hogy ki fog kárpótolni? Erre visszairtak hogy jegyző minimális rendelkezésre állása 70% . Tudják hova menjenek...
A bank nagyon jó eredményt hozott . Egyértelműen többet érne ha az UniCredit ide se jött volna . Az UniCredit tett egy ajánlatot a piac kivár . Egyenlőre jó indok hogy az EKB rábólint e hivatalosan is . / szinte biztos/ utána kérdés egyből beolvasztják vagy fokozatosan . Illetve egy adott szint után kitakarithatják a kicsiket …. Viszont technikailag valamerrre szerintem menni kellene már / fel/ egyenlőre tartás..
Közben vakargatjuk a 40–ér.Elértükaz UniCredit ajánlatát . Szeptemberben valószínű rábólintanak afúzióra .Miben bízhatunk ?.. Mondjuk adnak 1-2 év átmenetet . Illetve a részvényesek kierőszakolnak némi prémiumot .. Aztán persze úgyis az UniCredit “ diktálja” az árfolyamot .. De…
Commerz Bank
Érdemes beszállni? Ki hogyan látja?