Miniszterelnök Úr: Új kezdet következik a környezetvédelem területén is. Véget vetünk annak a gyakorlatnak, hogy a súlyosan szennyező nagyvállalatok kinevetik a hatóságokat és az alacsony bírságokat. Megvédjük a természeti örökségünket, a levegőnk, a földjeink és a vizeink tisztaságát. A vállalásunknak megfelelően, létrehozzuk az országos hatáskörű Környezetvédelmi Főhatóságot. Bevezetjük a környezetvédelmi bírságolásnál a három csapás elvét. A maximális bírságot 5 milliárd forintra emeljük a nagy szennyezőknél.
Miniszterelnök Úr: A pénzügyminiszter utasítására az imént felmentették a Mandiner nevű lapot kiadó cég vezérigazgatóját. A mai nappal megszűnik a hazug propagandalap mindennemű finanszírozása.
Kedves Toka Úr! Váljék egészségére! Egy "focis" tippjátékban /NB II-es meccs végeredményére lehetett tippelni/ nyertem egy magyaros pizzát, Én azt fogyasztottam el...Nagyon jól esett, mert a sok teendő miatt elszaladt a délelőtt reggelizés nélkül...Szép hétvégét kívánok Önnek!
Megettem 1 rántott szeletet, paradicsommal meg 5 nagy szilvát....most biztos nem lesz koleszterin stb...szalonnám is elfogyott már tegnap, korpát ettem vagy mit reggel....
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi