Vidéki Prókátor Úr:Navracsics Tibor, az azeri baltás gyilkos megmentője, a maffiaállam építője és működtetője újra a polgári Magyarország eszméjét hirdeti, Lévai Anikó kebelbarátnője, Handó Tünde meg Szókratészt, Platónt, Arisztotelészt, Cicerót, Savignyt, Kelsent, a strasbourgi és a luxemburgi bíróságot, valamint a Velencei Bizottságot felvonultató tíz oldalas (!) jogelméleti és jogtörténeti esszében tesz hitet a liberális demokrácia elvei mellett a Sulyok-féle alkotmánybírósági határozathoz fűzött különvéleményében. Csak azt nem tudom, hogy az elmúlt 16 év után miért kellene elhinnem, hogy Navracsics számára a polgári Magyarország eszméje ezúttal nem csak politkai termék és hogy Handó nem válna-e ismét az illiberális demokrácia hívévé, ha ne adj’ Isten megint hatalomra kerülnének és az újra hanyatlóvá váló Európa ismét menne a kukába Platónostul meg Velencei Bizottságostul. Amúgy, régen éreztem akkora elégtételt és elégedettséget, mint a Sulyok-féle AB-határozathoz fűzött izzadságszagú különvélemények olvasása közben. Az pedig már csak hab a tortán, hogy pont a pozíciók és az azokkal járó előnyök elől soha ki nem térő, utolsó pillanatig kitartó Orbán-katonából a bukást követően „polgári demokratává” átvedlett Navracsics alkotta meg igazságügyminiszterként azt az alkotmánybírósági hatáskört megkurtító alaptörvény-módosítást, ami miatt most szegény Handónak Szókratészig kellett visszanyulnia annak bizonygatására, hogy az Alkotmánybíróságnak Orbán és Navracsics által rendelt „pofa be” nem is olyan igazi „pofa be”, ha a „pofa be” már nem felel meg Orbán érdekeinek. Tényleg nem érzik, hogy mennyire szánalmasak, mennyire nevetségesek és hogy minden értelemben teljesen hiteltelenné váltak?
Keverek 1 et.Amugy vacsorára most megprobaltam visszafogni magam...3 paradicsomot ettem magában sóval meg egy muzliszeletet.Azért ilyenkor jól beszoktam kajálni...de most nem lehet.
Miniszterelnök Úr: Paks a csúcson! Jó hírt kaptam a kormányülés 12. órájában. A Paksi Atomerőmű mostanra elérte a maximális teljesítményét. Mind a négy reaktor és mind a 8 turbina kifogástalanul működik. Köszönöm az utóbbi hetek megfeszített munkáját minden energetikai és vízügyi szakembernek! A paksi fenékküszöb építése is a tervezettnél gyorsabban halad. Eközben az önjelölt szakemberek által korábban példaként hozott romániai atomerőmű két hete áll… ui.: Fontos nap, fontos döntésekkel, és még a banánom is megvan😎
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi