Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka szerda, 09:52
Vidéki Prókátor:Miközben az elmúlt években a kormány és az ügyészség vezetői felháborodottan utasították vissza a magyarországi korrupció mértékére vonatkozó állításokat és papagájként ismételgették a „zérótoleranciás” dumáikat, addig mind az ügyészek, mind pedig a bíróságok konzekvensen súlyosító körülményként értékelték a korrupciós bűncselekmények elszaporodottságát a korrupciós tárgyú büntetőügyekben. A magyar ügyészek tehát éveken át másképp beszéltek a nyilvánosságban, mint a tárgyalótermekben. Az ilyen jellegű kettős beszéd – amit nevezhetünk akár tudatos hazugságnak is – vezet oda, hogy egy szervezet elveszíti hitelességének jelentős részét. Persze, nem ez a hazudozás volt a legnagyobb probléma az ügyészséggel az Orbán-rendszerben, hanem a bűnpártoló tevékenysége, aminek köszönhetően a maffiaállam kialakulhatott és 16 éven át zavartalanul működhetett.
Toka szerda, 09:47
A horvát vízgazdálkodási vállalat vezérigazgatója szerint néhány napon belül kiszáradhat a Pozsega térségében folyó Orljava, valamint a Varasd közelében húzódó Plitvica. A következő napokban várható csapadék mennyisége előreláthatólag nem lesz elegendő a helyzet érdemi javulásához.
Toka szerda, 09:42
Eszméletlen hőség lesz ma, haver behozott tippmixet feladtam, most a mellette levo presszoban vettem 1 froccsot, jo kis hely, van kinti terasz....hazaertem felrakom a mixet, tegnapinb3 lett meg,....
Toka szerda, 08:44
Toka szerda, 08:37
Reggeli meglepetés: beindult a forint, közelít a 360-as euróErősödéssel kezdte a napot a forint: szerda reggel az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben is javított pozícióin a magyar fizetőeszköz.
Toka szerda, 07:52
Ma mindenki figyeljen oda!
Miniszterelnök Úr pár perce:Az utolsó paksi turbina stabilan termel, a vízállás nem változott. A hőség ma és holnap tetőzik hazánkban, így most különösen fontos lesz az önkéntes fogyasztáscsökkentés a 17:00 és 22:00 óra közötti idősávban.
Toka szerda, 07:11
A mai névnap: Krisztina
Toka kedd, 23:26
Toka kedd, 23:22
Heten maradtak a Megafonnál, jelenleg a honlapjuk sem elérhető.
Toka kedd, 22:41
Előzmény: #29848  Labanc
Igen láttam Labanc Úr.Most poziban van, mert csak akkor ilyen vehemens.....jobb vigyázni ott🙂.....kozel a jelentés....meg a legfőbb ügyész is távozik 2 hét múlva....
Labanc
Labanc kedd, 22:12
Előzmény: #29846  Toka
Én okosgyerek lettem Toka úr, ez eddig a legszebb jelző, amit a mesemondó valaha mondott rólam
Toka kedd, 22:09
Nagyon erdekes, aki gondolja tekintse meg...
https://www.facebook.com/share/v/1C3XRwCRzV/
Toka kedd, 21:36
Farkas Úr engem kecskézett a forumában.Igen szemtelen.Biztos nem olvasta a Rájtersz cikket, vagy nem tud angolul.Mondjuk a Rájtersz jobban tette volna ha neveket mond és nem cégeket.Balázsy is sírva ajánlotta fel a cégeit...pedig a Rájtersz meg sem említette.
Toka kedd, 20:39
Most ertem haza az Atv aktual musorában ami mindjart kezdodik szó lesz Balazs uj videojarol is meg az Opus-ról is.Érdemes megnézni.
Toka kedd, 20:30
Toka kedd, 19:49
Előzmény: #29839  Toka
Toka kedd, 19:22
Miniszterelnök Úr:Ismét beléptünk a kritikus 17:00-22:00 órás szakaszba. Magyarország ismét összefogott, a fogyasztás jelenleg 500 megawattal van a tervezett szint alatt. A Duna vízszintje már 5 centimétert nőtt, az utolsó turbina stabilan termel.

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek