Köszönöm a tanácsot, de lelőhöz nem viszem!! Viszem inkább deltába!? Szerencsére neres papírokból mára csak 1300 darab Opus van valamivel 300 Ft alattról.
Igen láttam 😃 Köszönöm korrekt ,reális észrevételét!! Viszont ez az akko mint egy állatorvosi🐴!? Van még kevés papíron belőle , de 280-ról talán sosem fogok szabadulni. Lehet inkább bevállalok pár 100 ezres bukót, de nekem már nagyon tele a hócipőm vele!!
Olvasom Toka úr topikját. Néha nem értünk eggyet, például akkó kapcsán. De nincs is ezzel semmi probléma, csak adjuk meg egymásnak a tiszteletet és a korrekt vélemény ütköztetést 😉👍 További szép napot, jó spekát!!
Kardos Úr, köszönöm hogy látogatja a Clubbot.Legyen kedves Toka Úrnak hívni, én is megadom Önnek a tiszteletet.Mivel a mondanivalóját kérdésként fogalmazta meg, igy a válaszom:Nem, nem vagyok az, kifejezetten bohém vagyok, de ez a természetemből fakad.Nagyon jól is alszom.Köszönöm kommentjét, a kozvéleménykutatáson ne felejtsen el gombot nyomni.Kozben pedig rács, rács, zászló....
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi