Így is lehet értelmezni ,de én jobban kedvelem a Levitikus 19:34 et ,😁szerintem marika nélkül a topik nem olyan színes , és már szerintem ö is megbánta
Szerdán is még felettünk lehet az elgyengülő ciklon, melynek hidegfrontja okoz az ország túlnyomó részén hideg időt, élénk, erős ÉNY-i irányú széllel. A délkeleti, keleti határmegyékben még ezen a napon is DNY-i légmozgás és magasabb hőmérséklet marad a meghatározó.Reggel, délelőtt még előfordulnak szitálások, illetve az északi határmegyékben mérsékelt erősségű csapadék, melynek halmazállapota északnyugaton inkább hónak, havas esőnek, északkeleten esőnek, a hegyekben havas esőnek ígérkezik.Délután a felhőzet időnként és helyenként vékonyodhat, fel is szakadozhat, de alapvetően felhős marad az ég. Számottevő csapadék már nem valószínű, itt-ott, főként északon lehet szitálás, szállingózás.Éjjel tovább vékonyodhat, időszakosan, kis körzetekben szakadozhat az ország fölötti felhőzet, de felhős marad az ég. Csapadék nem várható. A Dunántúl térségében élénk, északon erős ÉNY-i irányú szél fúj, míg keletebbre gyenge, mérsékelt légmozgás a valószínűbb.
A Talio elv nem veszi figyelembe ilyen események eljövetelét.Nagyon egyszerű szabályozás van érvényben a clubban, a Talio elv.Hammurapi is irigykedve tekinthet ránk.
Nem mondott le, nem rúgták ki: Marco Rossi maradt a szövetségi kapitány Nem lesz kapitányváltás a magyar labdarúgó-válogatott élén. Ez azok után derült ki, hogy az MLSZ kedden elnökségi ülést tartott és ott hallgatta meg Marco Rossi beszámolóját.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi