Az irány jónak tűnik, legalábbis nekem tetszik. A kompromisszum készség egy szép és elismerésre okot adó tulajdonság. Toka úr! Önben ez úgy érzem megvan, és ennek én örülök. Ettől válhat még nagyobb klub vezetővé. Ez nem gyengeség, sőt...
Sajnos nem, s azért nem célszerű ez az idézet mivel fellellhető benne a fajelméletet bár a költő nem ennek szánta.Inkább elismerésnek, de a mondat maga tartalmazza a fehér és európai ember felsőbbrendűségét. Ennek a gondolatnak a térnyerése vezetett oda ahova vezetett.
Rendben, most kicsit majd koncentráljon a clubbeli munkájàra, beszélgessen a klubbtagokkal, aztán szerintem pár nap után meglátjuk milyen eredményes a tagsága, jol érzi e magát stb....aztán visszatérhetünk hogy más kérdéseket megvitathassunk.Tegyen jó benyomás a tagokra, használja mindazt a tehetséget, humorérzéket, választékosságot stb amit már említettem s amivel megáldották Önt.
Majd meglátom mit tehetek, ez clubbtagoktól is függ.Holnap én villanypásztort segítek húzni egy havernak, nem is nagyon leszek...bár nem tudom meddig tart, meg azt se tudom mit kell csinálnom, fogok rajt gondolkodni, meg figyelem majd a klubbtagok reakcióit is, itt demokrácia van minden tekintetben, jol megfér a Fideszes meg a Tiszás stb is.
Akko Invest nyrt az Önöké és az Ön technikai elemzője írja a meglátásait, az Akko nyrt meg a mienk és FF írja a tamtamot. ennyi...lehet egymást olvasgatni sőt emberi hangnemben lehet véleményezni is a másikét.
és én semmit nem kértem, hanem egy fehér európai viselkedést várnék el, a többi meg következménye lesz én hogy szólalok meg. Szomoru ha ez kérésnek számít.
kérni mindent lehet, de érdemtelenül annyi jelzőt kaptam felütésnek, persze jórészt azért mert farkasfuvel vagyok összekeverve hogy csak na, holott egy hsz-ban sem említettem addig senki nevét. Utána láttam a színvonalat és akkor oké legyen így. Ha lenne jó TA-s, itt annyit kellett volna mondani, h hülye ez a farkas, lám a mi szakertőnk igy látja. Nem igy lett, és mindenki tudja Farkas a legjobb TA-s. Elküldtem olyannak aki ért hozzá és őstehetségnek titulalta Farkasfu-t. Én annyit kérek, ne baztassa senki innen Farkast és ne legyen minősítve farkas máshol, és legyen törölve az antifarkasfu topic is. Én biztosítom neki az alkotói helyet és érdemes vitát is lehet folytatni, de ha átmegy akárcsak burkolt személyeskedésbe is a dolog, az nem jó. Na, ezek után lehet majd kérni tőlem is....meg talán én is másképp állok a dolgokhoz, leginkább hagyom hogy értelmes beszélgetések legyenek. Vagy maradhat minden így és akkor nem lehet tőlem sem kérni.
Annyit ha kérhetek, bár nem muszáj megtennie hogy a kocsmaklubb kifejezést ne használja, van aki nem is iszik, én meg elüldögélek egy nagyfröccsel órákig is, az esti keverékem meg kb 2 dl bor+8dl ásványvízből áll.Soha nem fetrengtem a hányásomban, a nejem nem iszik, ha olyan lennék, aminek sokan leirnak akkor már nem lennénk együtt.
Itt mindenki kulon személyiség, általában más papirokkal, nagyon örülök, hogy megérkezett hozzánk, tetszik a humora a nagyon jo kifejezőkézsége, választékos beszéde.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi