Nekem vidéken vannak a rokonaim, arra azért sokkal jobban látszanak a bajok! Mindenki a Magyar P- ben látják a messiást. Nem csak a fiatalok, hanem 40-50+ is rá fognak szavazni, senki sem foglalkozik a balhéjaival. Engem is zavar a kisgömböc, de a rossz közül még mindig a Jobbik eset volna ha marad a fidesz! A Magyar Peti, hogy becsicskultassa Mo t Brüsszelnek meg fizessük a szomszéd háborúját azt nem szeretném! Nem beszélve a gender őrületről!
Pedig szerintem eszetlen. Ugyanaz mint az előző választás előtti SZJA visszatérítés. Jól kiszámolták, utána meg jött az infláció (a politika ilyenkor felülírja a közgazdasági realitást)
Kérdés, a magyar választó mennyire ragaszkodik ahhoz, hogy Az Egyetlen Géniusz irányítson tovább, a jelentéktelenség eme szobrai ellenében. Én azért nem látom ezt egészen lefutottnak, még az szja osztogatás ellenére sem. És pont ebből az eszement osztogatásból nekem úgy tűnik, a Potrohos sem látja lefutottnak.
Ma is vettem, ahogy tegnap is, 3800-tól folyamatosan van... nagyon szeretem a papírt, jó lenne már a nyomda, vagy akár az alteo árfolyamszintjén látni...
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi