Vgnek a mostani cikkével egyetértek. Az elemzőkkel. Itt ami lemaradó a blues közt az a Richter. Éves távon 12500 a legeslegjalja…. A telekom már kezd érdektelenebbé válni.. persze 1600 meglesz így is . Most a 4 ig izgalmas .A piacnak is illetve a MOLt végre 3 K felett làtni. Szerintem az idén a MOL szintet lép.. Richtert veszik a nagy amerikai alapok - azok nem 9800 át akarnak szerintem látni
Voltak vitáink Tokával is .. Mégis itt vagyok.. Mindkettejüket várjuk Vissza !! Toka nálam már bizonyított tavaly bőven .. .. Nem szeretem a tiltásokat..
Ha meg nyugodtál olvas vissza a régi app topikba higgadt fejel kívülállóként a 2024 születésnapod - 2 +2 nap ,okos vagy összerakod te is pillanatok alatt 😁
genyóka nyuszi ma jól teljesített , ma nem kerül a tepsibe 😁 háromból kettő bejött a mol hozta a 3000 -et az app meg ki lőtt ez igy meghaladta a 60 % -ot egyes zseni szakértők szerint a 40% már kiváló , ezért szerintem nyugodt szível ki jelenthetjük , hogy egy nyúl okosabb mint egy ........ 🤣🤣🤣
Remélem felébrednek a droidok és nem prüsszelre szavaznak! Mert ez is eladná a hazát kínjában! Azt hiszi a rengeteg hőzöngő, hogy Kánaán lesz utána....itt csak mindenkinek az jut majd utána is amit becsülettel megkeresett! ( vagy okosba össze szedett) Tudom sok a nincstelen aki várta a sült galambot!
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi