Most épp egy lassú emelkedő trendben van, ami valószínűleg megmarad az osztalékfizetésig. Én személy szerint addigra 3100-3300 közé várom a tetőzését, ugye ez függ pl. az osztalék mértékétől illetve a háború befejezésétől. Utóbbi mellett pro- és kontrérvek is vannak hogy az hasznos lesz-e Molnak, ezt egyenlőre nehéz előrelátni. Stabil, lassú növekedés előtt álló papír, nekem ennél nagyobb a hozamétvágyam, de egy MOL-vételt így tavasz előtt nem tartanék rossz döntésnek. https://invst.ly/18ydr9
Annyit fűznek csak hozzá ö 1 éve még a ner belső köreihez tartozott ,az ellenzéki sajtó évek óta cikkezik az elsőbbségi részvényekről meg az magán alapítványokról akkor miért ne lehetne ott az ö pénze is !! Többet nem írok az árvízi bohócról mert toka úr engem is ki vág 😁😁
Hogy Magyar Péternek mennyire ment jól a tőzsde, azzal kapcsolatban az alábbi nyilatkozatot tette: "A bankoktól kapott kimutatásai alapján azt mondta, 2021-ben néhány tízezer forintos nyereséget ért el, 2022-ben 3,3 millió forintos veszteséget produkált, míg 2023-ban 6 millió forintos nyereséget termelt. A 2024-es adatokat még nem tudta megmondani. "
Nincs neki semmi, Nacky...ott szedi ossze ahol beesik...megint jon a dumával ott hogy kovetkeztetést kell levonni.. eldobják, szedi...aztán duma..hogy beszukultek a szalagok...kb 2 hete mikor 347 ig ment..aztán ott már eladott..utanna megint duma..hogy 10 nap azt 3szogbol kilép..megint dobálják..hirre ami jott meg kitarazot 370 tol lefele.. .most megint duma..mert nincs sok neki a tokeemelés idopontjára...amugy tudja hogy ez a max idopont s elobb is lehet...ugyanez a játek a cigben....
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi