Hangulatkeltés 10/10 csak árfolyam nem tükrözi! “Kapaszkodni kell” “lemaradtok” közben 752… +0,26% az app árfolyam kettő között rés a könyvben
Törölt felhasználó2025. 02. 12. 14:41
Hiába raktad be a támaszt és húzod az ék nem e enged nem maradtok le semmiről :(
Vételi (db)
Vételi ár (HUF)
Eladási ár (HUF)
Eladási (db)
527
752
756
1000
27 596
750
758
4398
5000
748
760
1457
1054
746
762
1551
2608
744
764
3193
3131
742
766
1280
5110
740
768
3179
2590
738
770
5574
1581
736
772
5324
12 521
734
774
2673
Törölt felhasználó2025. 02. 12. 14:28
Nálunk itt a clubban több generáció képviseli magát :) Labanc lobbanékony én is az vagyok… másképp látjuk a dolgokat… mégsem veszekszünk. Pedig más generáció :) Toka a 3. Generáció :) Szóval fiatalok ilyenek meg a régiek anyám borozás… anyukám mondta azt: “legszánalmasabb dolog az eltelt idővel érvelni meg a korral! “ - amúgy igaza volt, mert ha már azaz érv… már rég rossz
Igen, persze...de nem érti ha teljes képet a Farkas Ur, nem bluek-nál nézni kell a szomszédos kispapirokat is.Most lehet bármilyen TA szakértő valaki, ha időben egy kispapir hirben, jelentésben megelőzi az adott papiromat amit tartok.Itt pl akko, cig de még mas is megelőzi az app-ot.Persze ahol elöbb jelenik meg a jo valami, elmennek oda..s kispapiroknál igen megtudja mozgatni...Ahogy látom, türelmetlen, régen nem ilyen volt...ja s masnak is lehet igaza...mint ahogy mindenkinél van okosabb ember is....de erre már én kb 20 evesen rájottem mikor egy sakkbajnokságon megvert egy általános alsos kisfiu.
Dongattó ur megfejtette a titkot, erdemes idézni:"Újgazdag okostojásoknak tűnnek, legalábbis a Geri...a többi csak szerep"......mondjuk az asszony mindig okostojásozik engem.
Ejnye treff, már megint az a fránya kettős mérce... egyszer egy szókeresővel nézd vissza melyik topicban hány személyeskedő vagy trágár szó hangzott el, azután vitassuk meg hol is esett le valójában a színvonal :)
Farkas úrnak küldöm az Éket! https://kephost.net/p/MTczOTIwMA.png Megvan az még pont ott álltak meg..:))) Ez a múltkori vonalaim, nem tű pontos de mondom előkerítem.. eddig működött :)
Törölt felhasználó2025. 02. 12. 12:21
Látom Apposok nem bírnak megukkal! A CIG sikereit nem tudják feldolgozni… jár a cigbe tombolni. Most már Dodo szintjén klónokat keresnek. Szánalmas… Szendrei Ádám azért azt is leírja a cikkjében nem szabad túltolni a Szit vásárlást… meg azért nagyon meg kell nézni a céget. Azt is leírta miért lehet ott a projekt társaság…
A K&H-nál : 2025. február 14-én 18:00 órától 2025. február 16-án 02:00 óráig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt bankszünnap lesz, ezért kérjük:
tekintse át a bankszünnapon esedékes fizetéseit – különös tekintettel a határidős teljesítésekre, számlák kiegyenlítésére, közterhek fizetésére – és amennyiben szükséges, javasoljuk, hogy a bankszünnap előtti munkanapon rendezze azokat,
a bankszünnapra eső előre megadott határidős, vagy rendszeres megbízásokat, csoportos beszedéseket automatikusan, a bankszünnapot követő első munkanapon teljesítjük,
a bankszünnapot megelőzően az elektronikus csatornákon előrögzített és még nem aláírt megbízásokat a bankszünnapot követően újra kell rögzítenie és aláírnia,
az azonnali átutalási megbízások indítása és a fizetési kérelem fogadása szünetelni fog, a bejövő azonnali átutalások visszautasításra kerülnek, azokat a bankszünnapot követően szükséges újra benyújtania a küldő félnek,
betét- és hitelkártyáit a bankszünnap alatt a 2025. február 14-én 18 órakor elérhető egyenleg erejéig fogja tudni használni,
a zökkenőmentes bankkártya használat érdekében kérjük, biztosítson megfelelő fedezetet bankszámláján a bankszünnapra, valamint gondoskodjon a megfelelő kártyalimitek beállításáról, mert a jelzett időszakokban a kártyaegyenleg feltöltésére és a kártyalimitek módosítására nem lesz lehetőség a telefonos ügyfélszolgálaton sem,
az online bankkártyás és SZÉP kártyás fizetéseknél fennakadás, a tranzakciókhoz kapcsolódó SMS üzenetek és az online vásárlást megerősítő SMS üzenetek érkezésénél akadozás vagy leállás fordulhat elő.
Törölt felhasználó2025. 02. 12. 11:41
Appeninnben már írta Farkasfu részvény oké CIG! Már gondolom tele vette magát XD De ott a topicban leszarozta, h nem jó meg hazugság… Én ezt nem értem XD
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi