Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 csütörtök, 16:59
Előzmény: #43058  Bpali2
Céláram
Beze
Beze csütörtök, 16:59
Meg, rohadék gáz 
Bpali2 csütörtök, 16:59
Gázban meg is lett a céláraikból 3.15😉👍😂
Valiz
Valiz csütörtök, 16:30
ASR te mit gondolsz? 
Valiz
Valiz csütörtök, 16:16
Én még nem tudtam eldönteni mit gondoljak a fémekről. Amit gondolnak sokan, hogy agyon fogják inflálni az államadósságot, az valószínű. És akkor, ha ez így lesz, a következőre már nem is politikust, hanem egy Musk-ot kell elnöknek elfogadni. Ahh, nem is tudom, tényleg nem tudom mit gondoljak. 
Valiz
Valiz csütörtök, 16:11
Palika, ne sértegess már állandóan mindenkit. 
Bpali2 csütörtök, 15:26
Előzmény: #43053  Bpali2
Itt az ápenin kommandó . Jelinek a dutyiba tessék menni tüncikézni ..💩
Bpali2 csütörtök, 15:21
Na megjött a cserèpedény . Poker te vagy ?..😉🤡
Bpali2 csütörtök, 15:10
Olajat már nem is nézem . Minek?.. Semmi jelentősége ..
Bpali2 csütörtök, 15:09
Na ja talán fordultunk ha nem basznak át azt megyünk 4500 fölé👀
keeper csütörtök, 14:34
Előzmény: #43048  Placi82

"FED  és a FED mögött álló" hátsó KÖRÖK" feladata a RENDSZER STABILITÁS FENNTARTÁSA BÁRMI ÁRON!!! "
Na érted már laci, hogy miért rúgták fel az MOU-t.....
keeper csütörtök, 14:32
Előzmény: #43047  Placi82
Pontosan úgy ahogy írod:
Alex Krainer: Bond Market Collapse & the New Chinese Economic Order
https://youtu.be/dvaq0Ymh0Lc
Szépen lassan észre kell venni, hogy miről szólnak a mostani katonai konfliktusok és miért nem lesz vége....
A faszi tökéletesen leírja, hogy mi van az egész hátterében (nem mintha ne tudtuk volna eddig).
.
Milyen érdekes, Trump szerint azért kell megtámadni iránt, mert a halál amerika, halál izraelre szlogennel nyomultak, hát most elbüszkélkedett azzal, hogy a houthik felhívták telefonon, hogy nem akarnak konfliktust az USA-val és ők trump szerint "good people" lettek... közben ugyanaz van a zászlójukra írva.... a lényeg az olaj szintentartása, de amint lemegy a választás szvsz itt azonnal elszabadul a pokol.
.
Sz@r poziban vannnak, mert nem tudják felpörgetni a hadiipart úgy hogy közben a gazdaság és a monetáris rendszerük a túlélésért küzd (és még a választási ígéreteket is kéne teljesíteni), nincs benne puffer, ezért akarják befagyasztani a frontvonalakat, mindkét helyen, hogy tudjanak raktárra termelni, abuzálni még a kisebb országokat és felhajtani egy kis lóvét a háború folytatásához. Az állampolgárok magasivból le vannak sajnálva, tőlük el fogják venni a  megtakarításaikat (már akinek van), ahogy az EU-ban is ezt készítik elő az irányvonalakkal....szvsz az arany ki fog lőni, de még nem most, nézd meg az olajnál is hogy lenyomták mesterségesen pár napja....már lassan az USA sem fog exportálni, de ugye semmi baj... ááá...
Placi82 csütörtök, 14:15
Előzmény: #43047  Placi82
Mit minuszilsz te nagyon okoska. Tessék ellenvéleményt mondani, egyenesen. Ja az nem megy mert hülye vagy hozzá.!!!​Ha a reálgazdaságban!!! vagy a kereskedelmi ingatlanpiacon!!!,stb,!! óriási veszteségek keletkeznek, azt a jegybank  maximum szükséges veszteségnek tekinti!!!!!!
FED  és a FED mögött álló" hátsó KÖRÖK" feladata a RENDSZER STABILITÁS FENNTARTÁSA BÁRMI ÁRON!!! 
Jo lenne képbe lenni hogy működik a világ...., én eskü azon csodálkozom így egyesek hogy tozsdezek alapvető rendszer osszefugessekel sincsenek tisztába. Mainstream ezt nem írja le direktbe pacekba az arcotokba majd....!!! 
Placi82 csütörtök, 13:56
Előzmény: #43041  Bpali2
Fedés barom nekem is gyanús volt, szóval itt most jó helyen tapogatozol.  Szerintem is. 
Hallod szarnak a gazdasagra a kereskedelmi ingatlanokra, a vallkozokra és az emberekre. Bedöntik a gecibe ha kell, és kell. 
Egyre jobban azt látom hogy a likviditás folytonosság fenntartása, a csővezetetek be nem dugulásának elkerülése a legfontosabb azaz a No1. Minden más fontos gazdasági és racionális dolog  másodlagos. 
Trump akkorát bukik mint az ólajtómert a reálgazdaság meg szopni fog USA ban ...... Ezért hoborgott.
Bpali2 csütörtök, 13:43
Ha nem akkor jó lesz zárni a részvénypozíciókat..😳. Jó játék ez egy határig … De már kezd veszélyes lenni..
Bpali2 csütörtök, 13:16
Előzmény: #43043  Nandi
Semmit nem jelent
Bpali2 csütörtök, 13:15
Vagy ma vagy holnap fordulni kell..
Nandi csütörtök, 13:09
A nagy házak maradtak arany long, de folyamatosan vágják vissza az előrejelzéseiket.
Bpali2 csütörtök, 12:51
Bessent
Bpali2 csütörtök, 12:50
Bessenyei is elbaszta azt mondta még tud venni . Ok. Spekák emelték a tétet. Tegnapi fedes barom is a kamatemelését fasz dumával . Vagy idióta vagy benne van …

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek