Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én is csak most gondoltam újra végig mi is volt Warsh eredeti “ hitvallása”. Egyébként nem tudom hogy mit néztél de nézd meg ki volt az első Trump kormány pénzügyminisztere és nézd meg a múltját …szemünket verte ki . De az ember az a baj a sok hülye okoskodás miatt a lényegre nem tud koncentrálni . Magolják a tankönyvet írják a faxságaikat azt elviszi a figyelmünket ..👀😉😂. Nézd meg hol volt akkor az rv piac a dxy .. simán tudhattuk volna mit várjunk Trumptol. Viszont ami engem meglepett , mennyire a cionisták embere . Bibi diktál neki . Körbe rakta magát véresszájú cionistákkal . Öreg hiba ..De sokan nem hiszik el , hogy a kötvény kamatok a jen gyengítése összehangolt manipuláció . Ezek elhiszik a tankönyvet ..
pénzügyi rendszer csőhálózatának plumbing eldugulása van folyamatban, csak szólok. Ha valaki erre is minuszol lépek a forumrol majd akkor beszélünk valahol máshol Pali.
Jó akkor Zsiday megint elmondta hogy nincs mindenre pénz. Ennyi mindent nem tudunk finanszírozni. Államadósság, AI beruházás, SpaceX IPO -hoz hasonló kibocsájtások ... https://www.youtube.com/watch?v=ZiOLe-Y98u0&t=3510s
Meg egy mínusz te sötétben bujkálo, én nem veszem a fáradságot hogy beírjam, a következő allomasokat....pedig érdekes lesz... Sértődékeny vagyok. Én amit beirtam az vazze bekövetkezett.!!! Vissza lehet nézni hónapokra Faszért nem játszottad meg, vagy magával az arannyal vagy kértél volna aranybanya részvény portfólió tanácsot hogy mit vegyél. Na off...
Nekem van hozzá érzéken én el vagyok . Nagyjából TA szinteket is belövöm de ha érdekel rá tudok keresni . Pedig Laci a legjobb kombó ha valaki látjaa mantra mögött a lényeget és mellé rövidre TA-zik. Na most foglak visszaolvasni ..
Oly sok mindent tudnék mesélni a elmukt 200 év világ gazdaság történelemből, oly sok hasznos érdekes dolgot, de még ezen a szaros fórumon is veszélyes lenne.. :))
Azért figyeljel meg Mert kis fiúk vagyunk mi Pali . A Frankfurti Német askenazik 200 éves szövetségenek , olyan az arany mint az ördögnek a szentelt víz. A felét nem diszponal. Ellentétben a dollárral vagy a fontstwrlingrl anno. Sose feledd:"" "" Nem érdekel ki ül Anglia tronjan, (vagy ki az USA elnöke), ha Nálam van a penzkibocsatas azaz a (dollár penznyomtatas) joga!!!!!! "" ""
Jó ha Trump kinjaban már taktikai aztomot vet be akkor megint lesz egy kis gebasz a nemesfém piacon. A legnagyobb zevedeseknaz volt anno hogy Trump a Deep State nagybuktu dinasztikus bankárok rokonni szövetsége ellen harcol majd. Közben meg lofaszt. Legnagyobb szolgáljuk lett mind külpolitikában mind geoplitikaban es mind a makrogazdasági , és monetáris politikában warsh is az. Bazkibvalakinelhiszo hogy itt lesz kamatemelés FED részéről????????60honapja nagyobb az inflációs bőven a cél felett 😆🤣 Az egész inflaciis metodika tanítás usaban már kabaré kategoria .már senki se hiszi el.
"" Ezüst szombat, 19:04#42369 Relax"" Mondtam ezt akkor mikor János 3600 vagy 3800 rá huzigakta avonalat, meg ugye más TA guru is. És itt meg az egész fórum azt kérdezte a a másiktól 4000 vajon megfogja vagy csak a a 3800. Valaszom az hogy nyugi. Relax Ne basszatok fel az agyam TA val. A geopolitika és a makro számít. Punktum!!! Megmondtam. Nándi kérdezte mi változott ahhoz képest hogy az arany megint 4000 és utána meg az alá bukjon. Mint múltkor. Válaszom az hogy MINDEN is.!!!!!!!!!!!!!!!! Kibasza szemeteket, es nem látjátok a fától az erdőt uraim. 😉
Na újra itt. Sajnos nem ment le a nagyon várt 4250-re, kb. 4280 volt az alja rövid ideig, így 4300 felett csak egy mini csomaggal bővítettem rá, többel kellett volna, de elmoziztam, hát ez van. A 4300 körüli korrekció mélysége várakozásom azért bejött, ez is valami, még ha a hentes nem is ad érte semmit. :-)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)