Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Lehet, hogy korai még ítéletet mondani az arany fölött, de szerintem jó esély van rá, hogy a 4570 lesz a következő egy-két hétre a teteje (esetleg egy 4600 körüli szint). Én innen néhány napig tartó 4400-4600 közötti sávozást, aztán esést várok 4000-re. Közrejátszik ebben a hormuzi tűzszünet késése is többek között. Pozíciót nem veszek fel, mert annyira nem vagyok biztos ebben, de ez a megérzésem.
A kötelező minimumot TA szerint megcsinálta de én kisebb csorgás után mindenképp még további emelkedést várok . —>4650ig majd korrekciót és utána irány 4880 …Az ezüst meg egyértelműen 70 fölé kell menni ..
A nagy kiábrándulás témához: Uképzelem az orbáni fidesz hiába játszik erre, nem fog addig túlélni, még úgy sem, hogy szvsz a putyin, vucic, weidel, le pen erősen támogathatja. Ha egy "emberarcú" rendpárti populista utódjuk kinövi magát, mondjuk mégfi desz néven :-) akkor azoknak lehet esélyük, hogy a nagy kiábrándulásban élre törjenek, bár szerintem a mihamónak ugyanúgy.nagy esélyt fog adni ez. Viszont a Tisza még a nagy veszítés hajnalán csinálhat egy előrehozott választást, amivel ki tudná tolni a saját idejét még egy jó darabbal, hátha közben tud csodát tenni. Én azt gonolom, hogy a hazai gazdasági és társadalmi állapotok olyan szinten el lettek csezve a potrohos által, hogy ezt a Jóisten se fogja tudni helyrehozni egy négyéves ciklus alatt. És igen, teljesen egyetértek, hogy a magyar társadalom jelenleg eufóriában van, nem látja, hogy a rendcsinálás azt is jelenti, hogy vissza kell térni a reális lehetőségekhez, addig kell takarózni, ameddig a takaró ér. Oszt a takaró meg elég picike lesz.
A intelligens nereskegyenc apenines még ezt is mínuszolja szánalmas . Mondjuk lehet nem tud angolul csak annyit hogy : Dö problem is dö vóóór . Vagy dájcs Tomi tanította ..
Tegnap írtam 2 napig nincs BÉT . Úgy hagytuk vagy nem hagytuk bent a pozíciókat . Bele szoktam olvasni a többi topikba de látványosan nem értik mi van most . Szokásos MSCI . Ott mindig elmegy pár hét amin belül egy sávban járatják az árfolyamot. Helyben áll szinte.. Görcsölnek itt oda vissza , hogy 45300 vagy 46400 . Az összkép szempontjából lényegtelen . Nem változtak a súlyozások.. ..Sok mindenről nem maradt le az ember . Akinek meg van nem kell karsjába dőlnie .. Amin mosolygok MOL 5 K felett . De már mikor shortolni akarták.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)