Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szun Ce: A háború művészete könyv. Imádom 12 évesen olvastam először . Imádom. Mindig járj az ellenfél előtt a gondolkodásban...!!!!!!!!!! És győzni fogsz.
Miért? Nem? Kínaiak, nem expanzivv hódító fajta, de most, új bezarkozas következik mint annyi volt már a tortenelmukben, csak most már fél világ lesz az erdekszferajuk, mém egyedül zarkoznak be . És nem expanzivan legyalazva mint anno a Brit birodalom, és utána az USA tette, hanem önként és dalolva feküdnék be majd Kínának . Lásd komplett Afrika, kivert Oroszok, vietnam, etc........, Hát csodálatos zseni, ez a Xi elnök. Ja hogy EU ban akkora eletszinvonalbeli csökkenés lész hogy a fal adja a másikat. Sírva fogok röhögni... Jaaaa meg is érdemeljük ezzel a fene nagy kioktato, felesleges WOKE és neoliberális nezetunkel. Itt maradt az egész Leyen felé vezetésu unio mint valami árva fiú az út szélén... Tessék megnézni a német gyariparosokat és Német ipart hogy leszopattak pár év alatt ezek a zsenik. ... És neeeeeeem Kína, hanem ezek az agyament neolibek az idióta szabalyaikkal. .... Felaksztottak az EU iparat,, és most se esik le, hogy USA és Kína ledaral bennünket. No sebaj mikor utcakövek es égő barikadok lesznek Párizs es Berlin és Brüsszel utcain, akkor megértik miért tör előre a szélső jobb. Mint anno a weimari köztársaság után.... De ez történelem, es egy másik mese, de a jövőnk ismételni, vagy rímelni fog rá!!! Sose tudják hol a hatar, ahonnan a neoliberális baromság állj és ne tovább. .
Nem arany, de azt fog érni. . Laci itt vannak a tutyimutyi kínaiak: . "On June 28, 2026, the Institute of Plasma Physics of the Chinese Academy of Sciences (ASIPP) completed acceptance testing of two superconducting magnets for its next-generation fusion reactor. The larger one, a D-shaped coil 21 meters long, 12 meters wide and weighing 582 tons, roughly two Boeing 747s, is the largest magnet of its kind ever built. Its volume beats the equivalent ITER magnet by 30 percent, its stored magnetic energy is three times greater, and every element, from wire to steel, is Chinese-made." Lehet egy idő után olaj nekik már csak a vegyiparba kell aztán annyi. . https://economictimes.indiatimes.com/news/new-updates/china-completes-worlds-largest-582-tonne-superconducting-magnet-for-artificial-sun/articleshow/132711254.cms "If development stays on schedule, researchers hope to demonstrate electricity generation from controlled nuclear fusion around 2030." . Szun-Ce "A háború legfontosabb elve az legyen, hogy minél gyorsabban igyekezzünk elfoglalni azt, amit az ellenség még nem ért el, járjunk olyan utakon, amelyekre (ellenségünk) még csak nem is gondol, s támadjunk ott, ahol (ellenségünk) nem készült fel a védelemre."
Sean Foo utolsó két videóját érdemes megnézni, a japánoknál megint gond van, az olaj kezd komoly problémákat okozni, az 5-10milliárd dolláros (eurós) kisegítés nem működött. https://youtu.be/Yj72iLoddjw . https://youtu.be/nch6mq4Oodg 6:55 10:55
"" "Placi82 csütörtök, 12:59Előzmény: #41833 Ripple-RónaiVárjuk meg a 4300 as szint feletti megerősítést és akkor mehet 4450-4500 ig. Papírforma szerint lefelé kellene kortekcioznia a, de szerintem 80% hogy felfelé fog nyitni. Sőt szállni, repülni Meglátjuk...."" " Ez a 2 héttel ezelőtti csütörtök sztem talán :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)