Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ami most tunt fel nekem - 2 sor kisereteben- az az, hogy a reszvenypiacbol kimenekulo penz - jul 4-5 ota- az aranyban, ezustbe, dollarba es BTC-be megy - okos hmmm.
Lattam a mamat retest huzni , most igy 50 folott de kozel a 60- hoz - mint az ezust range- azt latom hogy a vevok a" mama" rutinjaval huzzak- tomik a portfoliojukat . A nemzetkozi helyzet meg
Olyan erzesem van mint egy retesteszta hagyomanyos nyujtasa eseten. Kb. jul 4-6 ota veszik a piacot ebben a szuk savban : arany 4000-4100, ezust 56-60. Lassan ez a retesteszta olyan vekony , hogy igazan finom retesttoltelek lehet tolteni bele- esotrendbol kioldalaz. Okos vevo van a piacon , minden mas felejtos.
Látszik hogy kőkeményen veszik. Láttad mennyit tud menni ha megy . A sok okoska ki be ugrál szórja . Lassan nem maradnak . Aztán brutál megfogják húzni .
Engem bosszant esnidegesit. Dollar vegre gyengul es ez a vavak megin esik...nem tud mást. Most kell lenyugodnom. Valahogybsejtettem. Banyakat nem hatotta meg a hirtelen felhuzas.
Őőőő, miről is van szó? Visszanyomták mint a bélyeget. Szerencsére azért 4K felett zárt, ez relatív erő. Tarts ki, kell az állóképesség még egy darabig úgy tűnik.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)