Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez igaz. Hó elején is volt egy ilyen felkör 4180-ra, majd megnéztük a 4K alatti szinteket is. Azt is bemondtad ott sell off van? Most irány a 4,5K meg az 5K vagy megint megnézzük milyen vételi erő van 4K alatt?
Nekünk egy rugóra jár az agyunk. Még ha más világbol jöttünk is szerintem. (Te biztos nem egy Borsodi faluból.) De ettől függetlenül egy fajta típusú a gondolkodásunk. Összetett, és nem mainstream narrativ!! Ergo én félszavakbol, és hasonlatokbol is értelek. :) Magyarán counterparty risk, stb.... 😉
Akkor én mit mondjak.. vissza lehet olvasni mindent . A chartot is megnézni hozzá . Fémekben, MOL , OTP… mégis van 3-4 barom állandó minuszoló.. 😂.. Nándornak se rossz indulatból szoktam “ beszólni”…
Így hajnalban eléggé pozitívnak tűnik a kép, vagy átverés vagy valóban kitörtek. Tegnap tettem egy apró lépést kong irányba, ha így marad ma határozottabban folytatom.
Szóltam, hasznos volt (vagy lehetett volna másnak is), erre lepontoz valamelyik agytröszt. A lényeg persze az, hogy a számlámon hiánytalanul megjelent az eredmény. A modellem még nem adott "szabad" jelzést az aranynak, kíváncsian várom a következő időszakot.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)