Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Úgy látom túlélték a nemesfémek az estét egy kis csurrantással, nem akarom elbízni magam nagyon, de az én egyszerű háromszögem felső vonalain mindkettő kilépett, mindenesetre reménykeltő! Hajrá long! Beze, nyitsz pozit már? Én nyakig benne magasabb bekerrel, egyelőre a kiolvadást várom..
Gázom nagyját ezüstre cseréltem, úgyhogy long párti vagyok.. arany mintha tényleg tartaná magát, még 1-2 napig ha nem zúzzák be, akkor van kis reményhal! :)
Aszongya Fa Nándor 👀, hogy azért örülne ha emelkedne az arany mert akkor más is rendben van .. Jó a helyzet. Valami ilyesmi ..—> Na ez nagyon nem így működik …De majd möglátja 😂😂
OTP topik ugyanígy megy a temetés évek óta az ár meg fel. Viszont az érdekes hogy nálunk ami jó azt mindig leszólják , ami szemétkategória azt istenítik.. na mentem majd benézek
Különösebben nem is érdekeltek volna a nemesfémek ha nem olvasom mindig a szokásos egysíkú arcoskodó mantrát. Kevés az olyan ember aki önálló eredeti gondolattal rendelkezik ; olyankor mikor megunom csak beírom amit gondolok a valóságban .. .
Nem is kell követned a munkásságom. 😂. Igazából nem érzek késztetést arra , hogy bújjam a különféle fórumokat. Nem onnan fogsz megtanulni tőzsdézni . ..
Ugyanannyira arrogáns és öntelt vagy, mint 4500 körül. Mondjuk az igaz, hogy most már kicsivel jobbak az esélyeid és akár még igazad is lehet. Munkásságod nem követtem, de ezzel a stílussal szereztél követő barátokat másik fórumokról? :-)
Hát ahhoz képest hogy örülnék ha felfelé menne ; csak mantrázod többnyire a felesleges okosságot . Némi önelégültséggel ha éppen esne 20-30 Dollárt . Ebből a Kitcos ökörségből is idézed egyik részét .. Szomorú de határozott bullis jelek vannak .. Mégha el is időzik lentebb szinteken . Ez nem BÉT ; hogy évekre beragadsz.. Elég gyengusz unalmas szövegek ezek 😂😂
Kitco cikk fordítása, de igazából jól megrajzolja a két ellentétes erőt és küzdelmét. Több szakértő véleményét összeírja, azokat nem másoltam be. Ugyanazt a piacot ki így látja, ki úgy. Mint amikor egy földre rajzolt 6-ost nézőpont kérdése 6-nak vagy 9-nek látsz. De érdekes módon a hosszú távon mindenki fundamentálisan pozitív, csak van aki szerint előbb jön a purgatórium, van aki szerint már a menyország kapuja közeleg. Lesz aki csalódik... Ugyanez van itt a fórumon is. Részemről örülnék, ha nem törné le. Ha letöri, hát akkor úgy kell poziba állni.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)