Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Trump kicsempészett 22 tankert az öbölből. :-) Arany -4%, ezüst meg -0,6%. Érdekes... lehet itt az utolsó hullám, kirázzák a maradék gyengekezűeket is? vagy messzebb látnak.... na nézzük lesz e kanóc. A hétre 4K alatti aranyra számítottam az esés erejéből, korrekció nelkül. Hát elég közel kerültünk.
Mert összenőtt ami összetartozik. Világkormány.. Trump ötlete szálljon be az állam ezekbe a cégekbe . Látod Laci itt van Rotschildék válasza az aranyra . Vége a petrodollárnak . Vehetsz majd helyette mi is volt az Nvidia chipkapacitast . Nem ugrik be . Lényeg meg se kell venned a részvényt csak kösz le kapacitást ..
Baromság. Bocs. Ha holnap TACO lenne akkor látnád. De így nem tudom bizonyítani. IPO-k nem az aranyat vernek agyon főleg nem ennyire . Viszont az Iráni háború óta baszhatjuk a a FED 4 kamatcsokkenteset 2026 ra, ami tervezve volt iráni háború előtt.. Tetszik érteni.? Ez a lényeg a többi csak duma. Már elnézést.
"meg OpenAI-ra brutális" . Már várom a bejelentést, hogy bezárják az összes iskolát, egyetemet az USA-ban, kirúgják az összes tanárt ezzel spórol az állam, védi a környezetet is (tankönyv, közlekedés, klíma, energia stb.) és cserébe minden diák előfizet OpenAI-ra, ami majd megmondja a frankót, mert a lexikális tudás már nem menő. Ilyen bio burkok fognak jönni-menni az utcán, király lesz, legalábbis ezt szűrtem le a legutóbbi Sam Altman interjúból a OpenAI jövőképével kapcsolatban. -> 1984 Gondolatrendőrség + precrimen indul, amit bepötyögsz... Azán, hogy a Meta és Alphabet is felhajtsa az árakat, már csak face profillal lehet majd belépni a bankokba, ahogy már most sem lehet az OTP-be belépni a google szolgáltatásainak engedélyezése nélkül, telefon, számítógéphasználathoz google ID, face prof kell. Derűs jövő az tuti. Ahogy a fizikatanárom, szegény nyugodjon, mondta anno: Degeneráció...igaza lett.
Ezért írtam mindig nem akkora a “ baj” mint aminek látszik. Trump itt 3-ad rangú már . Magas inflációs környezetben mindenki pénzt akar keresni …. Itt a történelmi lehetőség .. Mari néni is érzi . Itt jön képbe a ciklikusság is . Le fog menni a hype és akkor a tőke jön vissza ide is
Brutális esésen van túl amúgy, havin 96 volt az RSi már , mostmár ott tart hogy naposon túladott , hetesen is közelíti lassan, haviba meg lejött az RSi 60 alá.
Ha netán átütné, amire jelenleg még van esély, elég komoly a nyomás a szinten ahogy nézem, a 3,9K-t lehet a következő megálló. Novemberben onnan indult a nagy futás. Amugy igen, szét van csapva rendesen, de hát az éves hozam így is szép - ha valamit adni kell, hát akkor ezt. Ha viszont fordul, lehet tempósan megy vissza egy darabig.
Egyelőre nincs új alj, az év eleji leszúrás 4099 volt, a mostani alj eddig 4101. Jó kis dupla alj lehetne. De az az érzésem még bemennek a stopok miatt 4099 alá . Mindenesetre kanócos gyertya kéne , Ázsia intézhetne egyet holnap, leszúr és go fel.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)