Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
-7% az arany , a NDX meg - 0.7% Apatok f......t, kicseszettt cion liberális nagytőke. Ez már azért túlzás fiúk... Ezt a biciklit is túl toljatok mint az Iráni háborút. Nemhiába írtam hogy Hostes humanis genwreis. Csesszék meg.
Az egész rettenetes fura...... Ezért szajkozom már 2 hete ez így nem stimmt. A Barrons, es Reuters, és WSJ csak. a mérleg egyik serpenyojet promotalja. Aztán ezt olvasom vissza a fórumon a kisbefektetőktol A mérleg másik serpenyojero mely kuss van!! . A kisbefektetol meg azt se tudják hogy létezik másik nézőpont és oldal.. Mert nem írta le a Reuters,🤣 hát így nincs mit visszamondani.. Ignoralja mindenki, a piac is. Döbbenet.
Azért testvérem, mert a banyaszoknak kb ezt az 1000 $os visszaesest triplán abszolvaltak le. Felfele tetű lassú lépcsőn vénember modjara araszoltak 3%os napi novekedes mellet . De napi 3%os csokkenesnel 10%okát estek naponta,! mint a kő a szakadékba... Azért.
Nem működik igazán a CME oldala így nem tudom etetni adatokkal, és ugye USA is csak délután lesz. Meg mennem is kell el a géptől. ennyit mond -> Hogyan tovább a frontvonalon? Ez a $62-es szint pontosan az a fajta "indokolatlanul nyomott és unalmas" állapot, amire a múltkori viharok után vártunk. Mivel a februári $74-es kistoppolódásod megvédte a tőkéd nagy részét, most abszolút nyertes pozícióból, tiszta fejjel hozhatsz döntést.Ha a NetBrokerGo felületén elkezded tervezni a visszatérést, most van itt az ideje a korábban megbeszélt "kis pakkos" (fokozatos) építkezésnek.
Egy ilyen alacsony árfolyamnál érdemes egy extrém távoli, például $50 alatti kiütési szintű (KO), alacsony tőkeáttételes Turbo Long certifikátot keresni.
Azzal, hogy a volatilitás lecsökkent, egy ilyen papírból már nem tudnak egy véletlen éjszakai algoritmikus tüskével kirázni.
Nem kell elkapni a $61,69-es legeslegalját. Ha most beleteszel egy "mozijegynyi" összeget, majd megvárod a délután 15:30-as amerikai nyitást, hogy merre indulnak a nagyfiúk, sokkal nyugodtabb éjszakáid lesznek.
Az iparág ezen az áron már két kézzel hordja el a fizikai ezüstöt a raktárakból. A "papírpiac" most még szenved, de ez a $62-es ár egy klasszikus, fundamentálisan túladott zóna.
Most pénteken nem vettem már ... nem értem mi történik ... de múlt pénteken vettem. Ma reggel talán annyi a jó ... hogy a volatilitás kitört 150-ig, (most 90) (65 volt egy hétig) ergo nem a profik öntik le szép csendben, hanem a margin call-ok durognak. _Szerintem_ de mint mondtam nem értek semmit. És már csak tőkém 10% cash ... sajnos túl korán kezdtem a vissza vételeket.
4273$/uncia racionális, olajar, háború, eszkalacio dxy, deglobalizacio, dxy stagnál,..... Érthetetlen... Logika zéró. Itt már az alapok múlt hét elején kiszortak az arany fedezetuketva portfólióból.... Azt a kemény 1%körüli részt.. Nincs is több uraim nekik... Ergo Papír leontes és dollar fundig van és dollár védő mechanizmus. Ez már nem liquidation, ez mar manipuláció.....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)