Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Sziasztok! Beírom ide is amit az arany-ezüst topicba írtam, de az mintha haldokolna... "Olyanokat kérdeznék akik ezzel már régebbóta foglalkoznak. Milyen arany ill ezüst ETF-k vannak, amelyek a tényleges fém árával vannak összefüggésben, azt követik? (és nem pl bánya vállalatok vagy feldolgozók). Részvényekben otthon vagyok, de az ETF még új terület. Tudom hogy most elég magasan vannak az árak, de felkészülnék..." Köszi
Igen, valoszinuleg megy a likvidalas, de elsokent foleg a crypto piacon. Az en kerdesem az, hova kerul a kivett penz? Biztonsagos eszkozokbe (arany, ezust)? Dec 9 utan jonnek munka adatok is, az is erdekes lesz, ha jok lettek volna, mar tudnank az adatokat reg.
Lehetne de még nincs az egyik beírás szerinti fülescsésze célár meg . Másrészt ez valószínűleg akkor esik nagyot ha az USA részvénypiac omlik.. Harmadrészt mit értünk nagyon?? Mert 3-4 USD nemigazán az . Az én személyes véleményem a múltat elnézve , hogy 70-80 USD közé kellene felfutni mielőtt látványosan beszakad . A certi még megvan , hagy vegyék . Nem kell sietni a kiütéssel . Eddig ott tart ahol tegnap ilyenkor . Meglátjuk ma mi lesz.
PreMarket a csodálatos 7-es és még egy -két részvény amit figyelem szép piros. 1-2% de 5x 10x tőkeáttételnél már fájhat oda kint. Ugyan a VIX18,14 még , az pedig manapság már a megszokott sáv.
Ez a Te döntésed lesz . A hirtelen emelkedett az semmit nem jelent . Én megvárnám az USA-t , de minimum a 14.30 at ha már short . Nehéz eztmost megmondani , de én nem vennék TS-t…
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)