Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szóval a fül a csészének a felső 50%-ban kell lennie! 49.97 felett. A 38.2 és a 61.8% között félúton.😃😉 Elmélet, de nem szabad ennyire szigorúan venni! Lehet leszúrás is közben.
A másik pedig bonyolultabb. Ha le jön a 61.8%-ig, az a normális korrekció, de már elméletileg nem füles, de onnan még felefele mehet és kellene is! Alatta kezdődnek a bajok, ha a csésze alját közelíti! Úgy nevezett dupla alj lenne, de nem az! Éppenséggel, akkor nevezzük dupla csúcsnak a felső két csúcs miatt, ha leért az előző aljhoz, mivel emelkedő trend volt! Addig lehet csésze, zászló, meg kisegér is..:) Szóval ha leért a csésze aljához, akkor élesedik a dupla csúcs alakzat és a célja a jelenlegi alj/csésze magassága, lefelé mérve! kb 37. Itt található az egész trend, szakasz, 0.618-s korrekciós szintje is, 38 környékén. A korr. eltarthat 0.786- ig is, extrém esetben. Fel vannak rajzolva! Ezzel egyenlőre nem kell foglalkozni.
Azt viszont naponta lesni, hogy fent a csúcsnál mi történik. Meddig esik, de még az is benne van, hogy nem volt meg a csúcs. Akkor viszont az 50%-s szint feljebb fog menni. Jobb is, ha a második csúcs magasabb a fülesnél, mert az emelkedő nyakvonal jobban gerjeszt! Vagy megsem áll egy fülre. 📈 Jelenleg nem úgy fest..:)) Résen legyél! :))
Margin call van. Ennyi. Nézz rá az NDX re, és látod. Tudod Te micsoda tőke áttételek vannak? vannak ott pozíciók. Likvidaljak. az aranyat. Ennyi. Ne gondold tul
Hülyeség 3000 t aranyat termelnek ki /ev. 1300 PE cégek, na azok a tuti tuti. AI szektorban meg P/E nem értelmezhető mert nincs na az a jó??? :). Mar az okosak is elvesztették a józan itélokepesseguk a 16 éve tartó lufiba...
Köszi ff, már nagyon vártuk mindkettőt. Szóval ezüst fülescsésze akkor lehet kb. ha 51 alá nem nagyon megy, ha jól értettem a rajzot. Duplacsúcs utáni korrekció pedig 37-38 körül végződne?
A CBK most érte el a korrekciós szintet és mindjárt csinált egy kis pirosat! Még mehetne feljebb a sávban, ezt jelöltem a dupla nyíllal! Ráadásul ebben a sávban van a rés is! Hogy korrekció előtt, vagy után tölti be az kérdéses és majd utána jöhet a nagy csésze befejezése!
Az ezüstnél ezt a korr. sávot egy az egyben átvitte tegnap. Az ilyet általában bünti követi és ma egyből vissza is tesztelte egy dojival. A zárásra mi lesz azt nem tom, de így nem valami fényes! A csésze itt kész van! A probléma és az mindig van, hogy ebből fül lesz e, vagy dupla csúcs??? Na ez nem mindegy! A korrekció dönti majd el. A dupla csúcsnak a célja, valahol ~37 lenne, szóval nem mindegy hogy kávézunk egyet a csészéből vagy megcsináljuk az egész trend korrekcióját, ami ~38-nál kezdődik. Röviden ennyi, de ha már eddig feljöttünk, akkor jó lenne egy kv ☕ ~70 dolcsiért! :) Elég merész...🤣
CBK-ban én is tanácstalan vagyok, a jelentés előtt visszavettem a harmadát 5%-al olcsóbban. És azóta se bővíteni se eladni nem merem. https://invst.ly/1dabwn
-Ezüst.-Az árfolyam egy hete áttörte a korrekciós fázist meghatározó trendvonalat. Amíg a vékony zöld trendvonal felett marad, a long trend továbbra is érvényben van. Jelenleg az 54,68-as szint tűnik elérhetőnek. Ha azonban az emelkedő trend megsérül, újabb csökkenő hullám indulhat. Ellenállások: 54,68; 56,25. Támaszok: 43,75; 42,18; 40,63; 39,06; 37,5.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)