Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezüst nem igazán tud emelkedni az arany száguld.. Ez brutál ahogy szakad a cbk nem kellett volna beszállnom közel 34 én mièrt szakad a cbk? Talán a francia kormányvállsæg miatt attól fèl hogy meglesz adóztatva a bankszektor a koltsègvetèsi hiány miatt?
Igen fölé szúrt ... Én megint azt érzem hogy ez még nem az igazi kitörés, így zárás előtt vettem a TS-t. Bár EUF/HUF-ban tudnék irányt találni ... csak dagad a pozíció, de alig termel.
Én már a múltkor .. Azt hittem 41,4 ről lesz korrekció de lazán fölé szúrt . Nincs ez a történet lejátszva . Még mindig tartom az első TS certit ki “ kell” ütni majd onnan egy 40,4 így vissza jön a vonat mielőtt évvégéig elérik a 44 et .
Kedves Alíz! Sikerült véletlenül pontosan számolni. Korábban, többször is a 3674 $/oune árat prognosztizáltam az arany "future" értékére. Íme, itt van. Egy keveset még tartok. Barátsággal: Gyuripapa Utóirat: a nemesfém az nemes. Nemigen szokott értékéből veszteni. Short-olni....hát nagyon profinak kell lenni.
Beze! A sok " cseresznyét" az valami új szleng, vagy a mesterséges intelligencia csodája.:) Ha nem tartod tolakodásnak , akkor te hol vennél short certit ezüstből? Ff. említést tett arról, hogy 42,8-nál megpihenhet.
Itt tart a CBK. Azt megjegyzem, hogy egy dupla alj alakzatot, több hónaposra tartanak az elmélet szerint, de a mozgásokat sokszor egy órás charton is be lehet azonosítani, rövidebb időben! Így tegyük félre és nézzük a jelen állást! Az előző alacsony csúcs elérésénél élesedik (W) és lehet azonosítani csak! Mivel elég alacsony volt, így a következő kritikus pont a 0.382%! Aztán jöhet a 0.618%-s korrekciós szint (ha nem fordul le zászlóként), ami a B" szakasz célszintje is lehet ~50-61.8%! Tehát duplán kritikus szint a rés teteje közelében! Ezért mondtam, hogy "elérheti" a rést! Csupán az elmélet meghatározott adataival számolgatok. Többi a charton..:) https://ibb.co/xtGZWnH5
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)