Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ff. azt sajnálja, hogy betonfalnak gondoltad a 41.09-et, pedig mindig elmondja, hogy ezek a szintek átjárhatók, fölötte vagy alatt is fordulhat az árfolyam.Már kétszer neki ment nem sikerült fölötte maradni, valószínűleg harmadszor is megpróbálja, csak az a kérdés lesz e előtte egy kis korrekció.
Sok mondata itt van a fejemben és ezért örültem , hogy 2 szer már fölé néztünk a 41.09-nem . “ Papa “ sok mondata a fejemben van ugyanúgy , mint Neddené. Nem érzem tisztán a commerzet , ezért leépítettem a nagyját ..Muszáj vagyok kivárni a dax mit bohockodik. Napizásonkerestem vele jól .. Itt is Papa tanácsát követem..
Beze megjöttek az ezüstben a nagy zöld meg piros gyertyák, remélem megjátszottad, mert ez a te specialitásod volt. :) Én kivárok, nem vettem semmit, nálam teljes a tanácstalanság.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)