Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Olvasnék egy ilyen cikket Magyarországról is ... de sajnos nem nagyon van már elemző aki nem az egyik vagy a másik szélen állna ... illetve adatokhoz se lehet hozzájutni amiből reális képet lehetne alkotni. De érzésem szerint nagy a baj.
Kína a történelem valaha volt legnagyobb kéthavi rézimportjáról számolt be.A világ továbbra is szilárdan a deglobalizációs trendben működik tovább, amely véleményem szerint valószínűleg nem fog egyhamar megváltozni.A stratégiai fémek biztosítására irányuló törekvés csak egy megnyilvánulása ennek a piacokon kibontakozó szélesebb körű elmozdulásnak.$FCX $SCCO
Nem. Biance-t nem akarok, elegem van már a különböző felületekből. Dollárom sincs most sok, és TBSZ-en venném, de a K&H-nál nem találom. Nem fektetek be TBSZ nélkül, felesleges nyúglődés, adófizetés nem hiányzik. Szóval majd vennék, csak nem tudom hol. Esetleg valaki tud erre megoldást? Ja, de nem most, mert láttam a chartod Beze.
Nem igazán értek hozzá, de ez az arany naposon nagyon dupla csúcsnak tűnik. Az ezüst az egy helyben topog ... így egyikből sem vettem ... aranyat akartam adni, de csak délután voltam gépnél akkor meg esett, így maradt.
Teljes elmebaj ... nyerőbe a CBK és a DAXTL ... az utóbbi 2 nap 8%-ot hozott a főszámlán, az alszámlán csak HU van és Commodities az topog egy helyben ... US ellen sose fogadj ...
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)