Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hát, ha ettől nem változnak meg, akkor semmitől. Eddig egy lépést sem kellett tenniük és már vagy 80-100 százalékkal lejjebbi vámokról beszél Washington. Én most eladtam az utolsó ezüst certimet, nehéz őszintén hinnem ebben a mai hurrában.
Igen, igen. Ezt beteszem belőle, de már könnyesre röhögöm magam: „Kínának változnia kell” – mondta Bessent. “Az ország tudja, hogy változnia kell. Mindenki tudja, hogy változnia kell. Mi pedig segíteni akarunk, hogy megváltozzon – mert nekünk is szükség van az egyensúly helyreállítására.”
Oltári happy van mindenhol. Ázsia is megy. Orosz egyezkedés és ázsiai vámhírek a mozgatók, ill. Powell megtartásának kinyilatkoztatása miatt is örömünnep van. Minden rendben, minden szép. "elkezdődött vége van borzalom és béke van"
nah, most meglestem a certiket. korabbi cbk certiknel 50 cent volt a kötési és korlát között, most 1 euro és 0.1-es szorzóval van. szóval árfolyamfüggően 39/40/41 forintra várhatóak a KO szintek a jövőben. ennek alapján a szakadásban 45nél forduló 47es long oriasi makkal maradt meg. én azt 101en zsakoltam nedden-nel
sokszor jartam igy ezért már unom ezt a pontosságit a kiüteshez szerintem nemus a broker csinálja ez mesrerdéges All talán hát már sok penzem lehúzta a **emet
Elindult lefelé, mondom rányitok. Pár 10K-t zsebre teszek. Ahogy bement a megbízás, azonnal kilőtt és kiütött... Szerintem el vagyok átkozva :D Tegnap ezüst short ugyanez volt
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)