Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én eladtam az ezüst certijeimet, általában megpróbálok majd kiszállni mindenből ami tőkeáttétes, persze ehhez nem ártana még egy utolsó hurrá felfelé a BÉT-en (mondjuk úgy sem bírom majd ki, ha megint esik egy jó nagyot az ezüst)
Mit gondoltok, most átmegy a 33,3-on? Jobban néz ki szerintem, mint tegnap. És LOL: téged gazdaként kötelezni kellene állandó ezüst certi tartásra :-))
Sziasztok! Nagy rohanásba vagyok, OTP-vel volt egy jó köröm délelőtt. A tegnap vett TS-ek felét zártam napi aljon, vettem TL98 és 99-et, már azok is szép pluszban vannak. Máshoz egyelőre nem nyúltam.
Annyit tudok mondani, hogy nehéz és veszélyes időszaka lesz a következő hetekben. Befektetésekkel keveset foglalkozik, fő a nyugalom. Mi pedig bízzunk abban, hogy végül jó eredménnyel lesz túl majd ezen az időszakon. Nyugodtan írjatok pár sort itt neki, időnként átfutja az írásainkat.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)