Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem állok shortban de arra várok, hogy legyen megint egy beszálló. Hétfőn hajnalban EOD után lehet zsákolni fogják az aranyat. Ezért rakok be arany feltételes megbízásokat. . Oka a tegnapi Trump zsarolás a BRiCS és OPEC+ ellen, hogy meg ne merjék az árupiaci elszámolást nem dollárban végezni, mert akkor 100% vámot kapnak. Trump szerintem trump, mint kisbetűvel melléknév, mert nem találok már rá más jelzőt.
Brutális! Ezek az új trendek, szektorok csak úgy dagadnak. Tegnap azért is raktam be a cikket, hogy ez még komolyabb mint az eddigi kínai AI. Tudod azon filózom, hogy ma mire érdemes tenni. Hiszen nekem hétfő hajnalban már indul a piac. Kína nyitás vajon mit fog hozni? Annyi minden történt a világban míg ezek ott keleten zárva voltak.
Természetesen euróba. Elköltöztem a KH -tól de nem számoltam fel mindent, a börze miatt hagytam ott némi tőkét. Ki tudja lehet egyszer még visszaköltözök.
Igen, olvastam a 6x -os certit. bevallom, irigylem. euróban van? amúgy akartam is írni neked, hogy nem boldogulok rendesen a boerse frankfurt felülettel, hiába kaptam már segítséget tőled. egyszer, ha lesz kedved és időd, discordon végigvezethetnél a válogatási dolgon. attól félek nem figyelek mindenre.
wow nekem is ilyen sztorik kellenének túlzottan richárd függő lettem és már olyanok forognak a fejemben hogy odarakom minden pmápom ha leesne 10 alá de nem jó ez, ennyire egy valamiben bízni hiába, muszáj diverzifikálni
Jó reggelt! Igen, kávé tejjel, kis cukorral , köszönöm. .-)) Figyelek, kisebb korrekciónál esetleg visszaveszem az eladott ezüstöt, de óvatosan figyelem a hónap vége miatt. Lehet, hogy inkább holnap. Shortosok, nyugodtak vagytok?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)