Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ff! Remélem nem értettél félre! És nem akarom elvitatni a munkád! Nem erre akartam célozni amott! Csak hogy a kettőt együtt nézem! Mármint a chartjaid + a világ történéseit a céges dolgokkal, és ez alapján nálam kijön az hogy melyik pingvinre mennyit teszek! És nálam a Ricsi pl. full long és nem tántorít el a 9500-as (vagy nem tudom hol tanyázó lenti pingvin), mert az egyéb dolgok miatt felfele várom nem lefelé!
Törölt felhasználó2025. 01. 02. 18:22
Visszatérve ezüsttel azt gondoltam a 28,5 -öt megnézi , de nem így lett ; hanem a már számtalanszor bizonyító 28,79 megtartotta.. Én nem látom realitását 26 Dolláros árnak..
Pedig én okát is olvastam , hogy Trump alatt a gáz és olaj is magasabb áron fog mozogni.. De igazából ez az én magánvéleményem , hogy az olajosok igencsak ki vannak éheztetve, ill Bidé csapat - adjunk egy kis lövetett az inflációnak - húzzuk csak fel. Etessünk csak be “ őket “ 60 Solláros árakkal …😂Ez az én tippem . Senkit nem biztatók semmire ..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)