Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Aki tartja a pozíciót annak nem jött ma egyértelműen jó adat, de rossz sem! Megy is fel, meg le is. De én tartok is és szeretnék még venni is így nekem ez a jó. Egyébként én aranyat ATH ig biztos várom fel. . Mivel rv. piacról kiszedtem egy kis pénzt azt menedékbe szeretném tenni október novemberre. Ezért várom az akciókat! Pl. Mai. Holnap jön a furcsa NFP adat. Az is mozgató rendesen! . Fém portfolióm diverzifikált. Ezüst, arany, van kb 5% ezüst TL25-öm, kb 10% XAG/USD, 5% XAU/EUR kb. 80% XAU/USD Meg veszem folyamatosan azt ami éppen jó. . Az ISM a régebbi módszer FED azt szereti.
A mai vételemet eladtam, szépet termelt. Most várom hátha visszajön és akkor újra nyeregbe pattanok.
Törölt felhasználó2024. 10. 03. 16:15
köcsög rjegyző eltünt olajba??
Törölt felhasználó2024. 10. 03. 16:13
Micsoda véletlenek! :) Első adatra 2653-ig szúrt fel. ISM adatra 2637-ig szúrt le. . Hány év munkája van egy ilyen egyszerű megfigyelés mögött, hogy az arany nem feltétlenül fibonachi szinteket szereti hanem bizonyos számokat.
51,5 után 51.7et vártak, ami 54.9 lett, ez jo nekunk? ISM services PMI
Törölt felhasználó2024. 10. 03. 16:02
USA indulásra Nasdaq egész jól tartja magát! Érdekes lesz a délután, de holnapi is! ISM nem utat recessziót! . Csoda! Ez a rv. Piacoknk a karácsonyi jó hírrel ér fel! Dollár erősödhet de nem baj , mert lentebb tudok venni. . Ez jó eredmény, bár kissé furcsa.
Vegyél bele ko ár messze van. Arany TL 21 is már biztonságos.Hosszabb tervre pl. 2700- ig a tl 20 is jó. Nem lessz Kína hajnalban . Zárás előtt látod merre megy a piac! De 2640-50 közt is jó vétel.
Törölt felhasználó2024. 10. 03. 15:50
Tökéletes! S&P rendszer szerint nincs recesszió de a várt alatti a teljesítmény. Ha mindjárt az ISM is ezt erősíti meg az okozhat a tőzsdén pánikot, sikerül megtorni a dollárt.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)