Zalando - Aktieselskabet vásárolja, nem tud megállni az emelkedésben, nincs pullback, nincs piros gyertya UBM Development, Lenzing, Zumtobel - ezeket megvettem, felrakétáztak és visszaestek, Lenzinget a Berenberg felminősítette és 4 nap alatt visszaadta az egészet Hellofresh soha nem is ment fel, csak a lefelét ismeri Suedzucker lehet talán jó hamarosan, július 9, jelent Stellantisnál a holnapi zárást kell megnézni, egyelőre nincs alsó kanóc a heti gyertyán Lanxesst veszik a bennfentesek, de 30 alatt folyamatosan vették és most 16. Adidas teljesít nagyon jól
Ugyanakkor a heti RSI alapján amikor ennyire túladott volt, mindig felment. A 30 alá esett P/E alacsony, mert tud 60 is lenni ennél a cégnél. Július 21. jelentés. Mit gondoltok?
Technikailag nem a BofA elemző fogta meg, hanem a 100 havi mozgóátlag. Viszont a havin majdnem 20 éve emelkedik, és az 50 havit sose vesztette el, most meg igen. De az 50es közel van, szóval kicsi a reward. Kihagynám.
Kedden a BofA kitalálta, hogy az amerikai bevételek jók lesznek a Lindtnél, és ettől pattant egy nagyot, az 50MA fölé és azóta is ott van. Trendforduló?
Az elmúlt napokban gondolkodtam egy HelloFriss eladáson és abból Vonovia vételen, de úgy tűnik, hogy erről lecsúsztam. Ez a HelloFriss nagyon nem akar életre kelni, pedig ennyire - talán - nem lehet rossz a cég.
Nincs túl erős meggyőződésem az Eutelsattal kapcsolatban, ha csak egy dolgot vennék figyelembe, akkor azok a hatalmas zöld gyertyák, amik trendfordulót ígérnek. De kb lehetetlen megmondani mikor és honnan. Ha akarsz még venni, vegyél és csukd be a szemed.
Lefordítva: Nem kell hitelből költekezni. És akkor a kamatok is lejjebb mennek és akkor a magánberuházások fellendülhetnek. Herr Merz, remélem ön is olvasta!
Eurós részvények vitasarok