a szokásos kávét kérném, 1 hónapos szünet a posztolásban,"inkább lehet réssel föl nyitóra számítani"44.87+0.48(+1.08%)At close: May 5 at 4:02:38 PM EDT46.90+2.03(+4.52%)Overnight: 1:56:38 AM EDTa szokásos kávét kérném, 1 hónapos szünet a posztolásban, kérdést föltenni a info@magyartisza.hu. email címen lehet, majd jövök!
BÉTen minden kis bisz baszba van minimum egy speka aki miatt még venni sem egyszerű az amúgy is illikvid kispapírokat .. nap—>> ne akarj úttörő lenni , megelőzni a piacot ill csiszolatlan gyémántot találni , nem az . Multihome .: szarrá spekázták —- ki is nyírták …
Hosszútávra vettem én is OTP részvényeket , meg certiket is . Azt szép nyugodtan olvasgatom mit bénáznak a neres topikokban . Szar érzés mikor szembejött az élet nekik . Azt hitték tudnak tőzsdézni mert vettek valami hulladékot , ami mögött állami hátszél volt. El is bohockodtak 5-10-12 évig .. Na de most baj van . Nagy baj 😂 . Ezt a Borisz gyereket sem értem . Mit össze görcsöl ; mint Balentum . Várják a tuti belépőt , az ideálist . . Közben az OTP meg halad …👀🎃
namost alapjában egyet is értek, de szerintem a korrekciónak messze nincs vége, a sztrong báj az nem kizárt hogy csak jóval alacsonyabb szinteken lenne esedékes, émmint laikusan hozzá nem értő, merészen és simán kimondom a számon hogy tán olyan 38-39k körül. nem így látod?
Pénteken elwaxoltam GoPro eladást, úgy emlékeztem 1,80 $-on van eladásom, nem volt, így az a gondolatom, hogy abból veszek még NOVO-t kútba esett, de ha visszatesztelné a rés alsószárat még nem lenne késő venni elsőre sem, én átlagom 37,80 $ körül.
OTP Szakmai topic