A tény az,hogy te soha nem adod el egyik emelkedésben sem.Múltkor is ment 100 %-ot 3nap alatt,de te akkor is siránkoztál.Hagylak titeket beszélgetni tovább.
Így van! Én meg fel, illetve lebeszélő speka vagyok szerinte😃 Hát basszus ,nem fogom senki kezét hogy vételi, illetve eladási gombra nyomjon. Azt gondolom itt felelősségteljes emberek kereskednek, és ha valamit vásárolnak azért utána néznek, tájékozódnak!! Nem a fórum beírások alapján kereskednek, akár több millió forinttal!!
Hagyjad, a beültetés a dolga. Amit ő írt, fényes jövőről stb. azt ilyenkor elfelejti. Meg azt is, hogy trollnak nevezett, mikor előre megmondtam ami jön. Mondjuk a tények sosem zavarták. 😅
Jaa. Múlt héten írtam egy alkalommal, előtte két hónapig semmit sem ide. Ha neked ez fesztivál csinálás itt, akkor te beteg vagy, üldözési mániád van felém😃😃
Látom itt is csinálod a fesztivált🤣 300-560 (3 nap alatt) több 100k-s forgalommal mi volt? Te mindenhol csak a speka ledumát nyomod,vagy felbeszélsz,mikor mi az érdeked.
Itt milyen hullámokat lehet le kereskedni!!??😃😃 Vicces vagy!! Heti pár százezer forintos forgalom ebbe a szarba, ezzel aztán szépen lehet hullámokat lekereskedni😃😃 Rábában, 4igben ,dufferben wabiban, meg néhány értelmesebb papírban igen, de ebben a posványban??
Hogy eltűnt a sok beültető szerencsevadász... 🤔 De ugyebár én trollkodok. 🤣 Szerintem egy évig megint marad ez a sáv kb 250ig csorgással, heti 1-2 százezres forgalommal (max lesz egy két nagyobb önkötés, aki adót optimalizál ezzel a f*ssal) aztán megint lesz egy kamu felrántás, megint beültetnek pár lúzert, jönnek az 1000es, 2000es célárak, majd visszacsorgás még mélyebbre. De hát én ugye ehhez nem értek. 😅😁 Ilyen szuper cégvezetőkkel nincs miért aggódni, az irány egyértelmű 💩📉🤡
Amixa Kisemmizettek és Földönfutók Nyrt.