Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
jó reggelt-szia Éva.Pár napig nem voltam.A pénteki nagy optimizmus nagy része már beárazódott az otp-be,azért húzták fel zárásra.8600 árfolyam vissza tesztje,nagyon valószínű a héten. 9000 felett sok az eladó,egyelőre.Jó kereskedést!
nem tudom, mi lesz holnap és hogy reagálja le a piac a szombati kormányinfo-t egyet tudok: sosem shortolok, amit veszek, feljebb adom 8802-ről van legalacsonyabb vételem otp-ben, a többi alsó vételem kifuttattam egyet teszek, ha 8750 -ig lemegy, veszek ha annál is lejjebb megy, veszek örülök, hogy te is inkább felfelé látod most az árfolyamot, pénteken már a hétfői 9200-nak kezdtem örülni előre, látva az amcsik vágtatását ....
Egyetertek, az SPY akarmit is csinal, de annyi biztos hogy felkorrekcio van, es annak meg nincs vege Egyelore hetfore meg egesz jo kilatasok vannak, de csak jo daytradereknek ajanlom ezt megtradelni: vagy ED Alakzat formalodik, es akkor iii-iv-v hullam van hatra, vagy WXY Alakzat, es akkot Y=a-b-c hullam van hatra. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20221023v00xsuu2.jpeg . Es ha SPY-t meg feljebbre varjuk, akkor az OTP (ami viszont egy szep (iv) hullamban oldalaz), szinten felfele varhato hetfon.... hacsak a fundas kamatstop alaposan megijeszti a nagy penzeket.
Nem vetném el a fordított fej-vállat sem 9060-as nyakvonallal. Célár 10.200 lenne. Meg a 8700 alatti rés visszatesztje is bőven beleférne, nagy kérdés, lejön-e addig.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!