Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Bocs az offért de legfőbb ispánok ispána ezeket szigorította ha jól tudom. Be és kifizetés is sima ügy? Kb 10 éve nem toltam onlinepokert, de idén év végén szeretnék.
Sok minden lehetséges, akár az is. Ha áttörné határozottan a 45-46 $ sávot, akkor hajlandó lennék visszapattani. A jelenlegi olajár ellenére egy másik lehetséges forgatókönyv, hogy megy újra 30 $ környékére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon komoly jelzés. Csütörtök késő este, zárás előtt zártam az olajos pozícióimat. A "józan paraszti" ész más diktált, de 1. Az usa reakciója az opec termeléscsokkentésre nem tetszett. 2. Sp esés lógott a levegőben Az utobbi időben swingelni próbálok (bele ülni semmibe nem szabad most, szerintem). Az összes olajtermelo cég együtt mozog, swingre ideális a jó fundákkal rendelkező, magas bétájú cpe. Figyelem a piacot 29-30 $ nál megint megpróbálom elkapni.
Na vagyok. Komolyan kavé se kellene,ha teged olvaslak. 1. Humi nem beszel hulyesseget sőt az igazat irja. Apukam , kepzeld mar neve is van ennek!! A neve digitális jegybankpénz azaz central bank digital currency azaz leanykori nevén CBDC . Ez egy a jegybanki kibocsatott, dematerializalt digitális fizetoeszköz. 2. Attol, hogy teljesen vakon vagy, azzal semmi baj nem lenne, ha nem tudatlanul ulnel azon a kib.aszott magas lovon.! Es gunyodsz olyan dolgokon, ami nem ersz fel esszel . Mire valo ez? Azt se tudtad,hogy CBDC mar letezik!🤣
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen