Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem tradelek ndx-et. Csak van alapom amiben van technologia, es a medvepiaci rally csucsan szeretnek kiszallni, mivel a banki tanacsadobsk nem erdeke h kiszalljak...
Átvitt értelemben mondjuk a 32-es és az 54-es , de ne fárasszon oktatáson vagyok (Keresztanyu) #32: "Soha ne fektessen olyan cégbe, melyet nem ért." #54: "Ha vannak olyan részei a játéknak melyeket nem ismerünk, akkor abban a játékban nem veszünk részt.".
Nagyon szép cicák, jópofa is volt a videó. Nem tudtam viszont elvonatkoztatni, hogy kitépték a körmüket kiskorukban :((( Ez barbárság és állatkínzás! . Az enyémek már egy mozdulattal lepattintották volna.
Hullámszerkezetileg hónapokig tartó mérsékeltebb emelkedésnek kéne jönnie. Nem tudom mi fogja triggerelni... Viszont ha ez igaz, akkor sajnos orbánnak lesz pár nyugodt hónapja. MErt otikának nagyjából együtt kéne mozognia a magyar makrohelyzettel. Még meddig kell elviselnünk ezt a fullasztó klímát???
A jelentésre húzzák, utána valszeg beadják mindegy mi lesz benne...a továbbiakban pedig ha lesz megállapodás az EU-val akkor lehet benne egy pár hetes emelkedés, ha nem akkor meg irány 4000...
A falatot ne rágjam meg helyettted? Mondtam, hogy fibo 0.38-ig, vagy esetleg fibo 0.62-ig. Még mit szeretnél? Hogy vegyek bele, és a nyerőmet utaljam ugye, a bukót meg nyeljem be...
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen