Nyilván az sem véletlen, hogy amikor a kormányzati propagandagyár beszélő fejei telebőfögik az étert a baromságaikkal sosincs semmilyen ábra, grafikon, térkép, chart stb. ami alátámasztaná azt sok buta primitív baromságot ami kiömlik belőlük!
Eközben a gáz ára..: https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas #megfagyeurópakülönösenanémetek :) Amikor ezek a nagy dumák nem válnak valósággá akkor azért tartatok némi önvizsgálatot? Vagy bumm bele jöhet a következő bullshit? Ezt inkább a nem hivatalos kommenthuszároktól kérdezem, azokat megértem hogy kell a pénz és egy munkaerőhiányos piacon nincs más meló..Ja, nem ide! :)
Miért kellene? Nem támogatják, nem képviselik a RuSSiát, sőt elítélik! Meglepő lehet, de nekem is vannak orosz ismerőseim, barátaim, akik szintén kivannak az orosz hatalomtól, Putler lázálmaitól!
Hiteles karakter. :) Sajnos az nem tűnt fel neki, hogy eddig is támadtak orosz területen lévő raktárakat, bázisokat. Aztán nem történt semmi. Putyko már háborúnak nevezt, hogy meri ő nem annak nevezni? Vagy mikor lesz szerinte háború ha az üzemképes tankok 80%-a már az enyészeté lesz? Igaz ez most csak kb, 60%.
Egyetértek, a hosszútávú hatás lehet ez. Sok tanulsága lesz az oroszoknak (és a világnak, pl. Kína) ez a háború. Sleepy Joe hozott pár olyan döntést, amire nem számítottak, elsőre nem is tűnt fontosnak, csak később hökkent meg rajta a világ, mit eredményezett.
Nem beszélve arról, hogy a légvédelem miatt nem is mernek berepülni ukrán területre..100 km re az orosz légvédelemtől rakéta elenged, megfordul. Kb. ennyi lesz a dolguk. Mit kéne fedezni a tankokon amikor oda se mernek menni repülőkkel?
Migekről is indíthatják azokat a rakétákat, a kiképzés meg nyugi már egy éve zajlik a háttérben..szervíz meg lesz Lengyelországban, kerítenek üzemanyagot, pár száz méter aszfalt meg csak akad. Jó sok hülyeséget leírt az embered. Csupa megoldhatatlan dolog..
Jaja...ha te mondod meg a szagértőid..kb. lehetetlen hogy egy támadó alakulat ne veszítene több erőforrást amikor nincs minőségi fölény, az pedig itt nincs. Ez kb. törvény minden háborúnál. De hát mit neked ez. Gondolom a gravitációt is vitatod.
Persze, értem én, csak lesarkítva egy görbetükröt próbáltam leírni. Igazából 'trükkös' megoldás, de felhívta a figyelmet a dollár hegemóniára és gondolom lesz törekvés ennek mérséklésére is.
OROSZ-UKRÁN háború