Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 17:57
Előzmény: #2879  Peterbond
#2880
Megint kötözködsz,de nem válaszoltál arra,hogy szerinted azzal mit kellene tenni aki csal,és több néven regisztrálva trollkodja végig a fórumot.Ha kitiltják akkor vissza jön a klónnal vagy regisztrál egy klónt.Zavar téged  ,hogy moderálok de az úgy tűnik, hogy már nem zavar,hogy más pedig csal.
Peterbond 2021. 08. 11. 17:40
Előzmény: #2872  Törölt felhasználó
#2879
"Egyébként az általam kitiltottak egy részét a fő moderáció is tiltotta személyeskedés miatt, vagy mert klónók voltak."
.
A 8-ból konkrétan 1-et tiltottak a moderátorok személyeskedésért ( az se biztos hogy ebben a topikban végzett miatt de éljünk a gyanuval hogy igen ) és egyet klón miatt. Szóval még a többesszám se áll meg egyik esetben sem, max a kettő együtt.
Peterbond 2021. 08. 11. 17:35
Előzmény: #2872  Törölt felhasználó
#2878
"megsértődtél azon,hogy bírálom a baloldali hazaárulókat"
.
Sértődni én azon sértődtem meg amikor hazátlannak tituláltál engem. Illetve nagyon nem szeretem amikor alaki akkor érzi nagy magyarnak magát ha minél több emberről jelentheti ki hogy az nem magyar.
Peterbond 2021. 08. 11. 17:33
Előzmény: #2872  Törölt felhasználó
#2877
".De ha már itt tartunk mi a véleményed azokról akik több néven regisztrálnak a portfolióra egyszerre és úgy nyomogatják a kis tetszési indexeiket, természetesen több név alól ."
.
Miért jutott az eszembe hirtelen, pampa és Vasmegyei nem tudom....
.
A minusz plusz nyomkodás láthatóan téged zavar nagyon ( te voltál aki 10 dislike-ból levezette ma hogy a baloldal hazátlan, nem rossz teljesítmény :) ) engem pont hidegen hagy. Tényleg nem értem mi értelme van egy semmi fórumon elhitetni hogy most 10 ember ért velem egyet bár meg nem szólla egyik se soha csak plusszol/minuszol ( akár egyik akár másik oldalon ). A mondandóddal ettől nem fognak többen egyetérteni.
.
A másik hogy mi a fenének kell itt játszani itt többeknek hogy ő nem az a bizonyos korábbi, meg kitalálni történeteket hogy jaj becsapott devizahiteles vagyok és a társai. Megint miért pampa jutott eszembe nem tudom...
Peterbond 2021. 08. 11. 17:27
Előzmény: #2872  Törölt felhasználó
#2876
Csak arra hívtam fel a figyelmed hogy az elmúlt 1,5 hónapban ( 07.02-től. ) 13 moderálás volt a topikokban az egész fórumon. Ebből te 8-at proukáltál ezzel a topikkal. Szóval te magad 8 mindenki más 5 moderálást hajtott végre. mondom én 1 embert nem moderáltam sose és nem is éreztem késztetést rá szóval ilyen erővel ráfoghatjuk hogy én mind a 8-at nem tartom jogosnak de ez nem igaz. A te dolgod hogyan moderálod a topikod csak akkor viselkedj te is úgy. Pl signal-t kiküldted egy hónapra ahhoz képest semmiért hogy te hazátlanozol, hazaárulózol és személyeskedsz itt. 
.
mondom én írtam volna a mai termésed felét már rég nem lennék itt a TE mércéd szerint.
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 15:41
Előzmény: #2874  Törölt felhasználó
#2875
A trollkodásnak továbbra sem adok helyet,amikor valaki nem hozzá szól a témához,hanem beesik a topikba azért,hogy belekössön a másikba az trollkodás.Ez nem helyesírási fórum,sokan hibáznak vagy ezért vagy azért én a fórumozás elején leírtam, hogy miért van helyesírási hibám többszőr is,nem fogom magam ismételgetni,én sem kötök bele mások helyesírási hibáiba,mert fontosabb számomra a tartalom amit mondani akar.Az viszont már zavar,hogy a helyesírást számon kérők,még a magyar szavak jelentését sem ismerik,de az már nem zavarja őket,tisztelet a kivételnek.
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 15:32
Előzmény: #2862  Törölt felhasználó
#2874
Hiába moderálsz, akkor sem vagy képes helyesen leírni "nagy magyarként" egyetlen mondatot sem.
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 15:27
Törölt hozzászólás
#2873
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 15:03
Előzmény: #2871  Peterbond
#2872
Ha szerinted valamelyik tiltásom nem volt jogos,nyugodtan írd le melyik volt az,de nekem úgy tűnik, hogy megsértődtél azon,hogy bírálom a baloldali hazaárulókat akik a határon túli magyarokat támadják.Egyébként az általam kitiltottak egy részét a fő moderáció is tiltotta személyeskedés miatt, vagy mert klónók voltak ,ezek szerint velük is problémád van.De ha már itt tartunk mi a véleményed azokról akik több néven regisztrálnak a portfolióra egyszerre és úgy nyomogatják a kis tetszési indexeiket, természetesen több név alól ?Velük kapcsolatban mi lenne a követendő példa szerinted ?
Peterbond 2021. 08. 11. 14:42
Előzmény: #2869  Törölt felhasználó
#2871
Most amugy megint mas se csinalsz csak projektalsz valamit masokra a tevkepzeteid alapjan. Agyba fobe ballibsizel elvtarsazol es hazaarulozol engem is most minden alap nelkul.
.
Te is mas szemeben minden szalkaeet beszolsz es a magad gerendajat nem latod de engem vonsz kerdore hogy en miert nem hazmesterkedek meg jelentgetek. Teged se jelentettelek fel ahogy edfig egy bidos szot se szoltam hogy a te 1 topikodbol tobb tiltas van mint a forum osszes tobbi topikjabol lassan. De biztos nem te reagalsz tul barmit is.
Peterbond 2021. 08. 11. 14:38
Előzmény: #2869  Törölt felhasználó
#2870
En senkit se jelentettem fel es senkinek se mondtam meg hogy viselkedjen a forumon. Te szoktal itt erosen cenzurazni, de ha mar magarol van szo kicsit magasabb a turesszint ugy latom. En ennyit jegyeztem meg. 8 eves palyafutasom alatt nem jelentettem fel senkit es minuszt se adtam senkinek. Nem az en dolgom csendorkodni. De ha te mar magadra vetted ezt a feladatot es elsz is vele talan a sajat szabalyaidat tartsd be.
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 14:14
Előzmény: #2867  Peterbond
#2869
Az a legkisebb ürügy  amit említesz, legtöbbszőr jogilag lefedi a becsületsértés fogalmát vagy simán troll az illető akit kitiltok,ezzel persze nem kell egyet értened.Én nem neveztem konkrétan egy fórumozót sem idiótának, aljasnak stb,amit a baloldali,liberális barátaid tesznek folyamatosan a topikokban a másképpen gondolkodókkal kapcsolatban.Nem rémlik,hogy valaha is felszólaltál volna ellene te vagy más,nagyon is össze tartatok,ha egyikőtök át lép egy határt ,még véletlenül sem jelzitek neki,ez sokat elárul arról,hogy mennyire vagytok függetlenek,és próbáltok megfelelni a baloldali elvtársaitok igényeinek.Számomra a haza része a határon túli  magyarok lakóhelye is,így értelemszerűen aki az ellen szól azt nem fogom haza szeretőnek tartani,aki  a határon túli magyarok ellen szól vagy támadja azokat pld a kettős állampolgársággal kapcsolatban az hazaáruló a szememben.De tudom,hogy sok baloldali szavazó van akik szeretik a hazát és a határon túli magyarok kettős állampolgárságát is támogatták,velük semmi bajjom.
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 13:55
Előzmény: #2866  Peterbond
#2868
Ha a trianini békediktátum idejét vennénk alapul akkor sokkal több helyen laktak többségében magyarok az elcsatolt területeken,azóta persze változott a be és kitelepítések miatt az etnikai összetétel a magyarok kárára.Egyébként semmi gondom azzal,ha több nemzetiségű egy ország és más kultúrájú népek élnek együtt békében barátságban a más kultúráját tiszteletben tartva.De azzal már nem értek egyet,hogy szuverén nemzeteket meglopjanak és azok területét az anyaországhoz tartozó lakosággal egy másik ország fennhatósága alá rendeljék,elcsatolással,ez lopás,amiért a tolvajt meg kell büntetni.A trianoni lopásban részt vevő bűnösöknek, minimum bocsánatot kellene kérnie a magyar nemzettől,a franciákkal az élen.
Peterbond 2021. 08. 11. 13:47
Előzmény: #2865  Törölt felhasználó
#2867
"A környező országok nem mentek volna bele ?,mi talán belementünk volna ha nem szorítanak a fejünkhöz fegyvert,hogy elvegyék a magyar területeket a trianoni békediktátumnál?"
.
Ezert kerdeztem hogy szerinted hogy ment volna ez 1990 ben? Vagy nekunk volt egy gyoztes haborunk es volt fegyverunk amivel kenyszeritsuk oket?
.
"Ahogy a szlovákoknak horvátoknak,stb volt joga független nemzet államot alapitani ,Csehszlovákia felbomlásakor úgy az igazságtalanul elcsatolt ,Csehszlovákiában,Jugoszláviában,stb levő magyaroknak is joga kellet volna lennie."
.
Hogy kinek mihez lett volna joga es mit tudott abbol megvalositani ket kulon dolog. Hogy en mit szerettem volna egy dolog es mi megvalosithato egy masik. Pl szerettem volna ha nem kuldunk egy katonat se a Don kanyarhoz. De ennek a realitasa akkor is nulla volt.
.
En ertem mi a magyar lakta. A vita sose errol szolt de latom megint bele akarsz valamit magyarazni az egeszbe.
.
"de a hozzád hasonló gondolkodású baloldali liberális emberek ezt sohasem fogják megérteni,mert nem  nemzetben gondolkodtok,ezért csak sajnálni tudlak benneteket,mert nincs hazátok,azt elárultátok,1848 hőseivel egyetemben ."
.
Amilyen szigoruan szorsz ki embereket innen a legkissebb urugyel eleg lazan megengeded magadnak a hasonlo sertegeteseket. Ha en a felet irtam volna ennek 1 honapra pihennek innen. Szoval en csak boldog karacsonyt kivanok. Ala Orban. A tobbit kepzeld hozza ahogy akarod.
Peterbond 2021. 08. 11. 13:32
Előzmény: #2865  Törölt felhasználó
#2866
Csak egy pelda volt. Hogyha nepszavazassal Ausztriahoz szeretnenek csatlakozni szerinted semmit se szolna az orszag es hagynak? Ugyanez akkor szerinted hogy ment volna Szerbiaban vagy Szlovakiaban es Ukrajnaban?
.
Amugy csak szolok de pl az 1921 es nepszavazaskor 48% magyar 48% nemet volt az osszetetel. Es az volt az egyeduli pelda hogy mukodott a nepszavazasos megegyezes. 
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 12:58
Előzmény: #2863  Peterbond
#2865
Sopron ,Ausztriához csatolása ???? Mi alapján ember,nem tudod,hogy Sopronban  magyarok laknak és nem osztrákok,mi a fenéről beszélsz már megint,és a magyar lakta területekről beszélek amik Jugoszlávián,Csehszlovákián,Szovjetunión belül voltak,azok felbomlásáig,tudod,te egyáltalán,hogy mit jelent az,hogy magyar lakta terület ????
A környező országok nem mentek volna bele ?,mi talán belementünk volna ha nem szorítanak a fejünkhöz fegyvert,hogy elvegyék a magyar területeket a trianoni békediktátumnál ??Ahogy a szlovákoknak horvátoknak,stb volt joga független nemzet államot alapitani ,Csehszlovákia felbomlásakor úgy az igazságtalanul elcsatolt ,Csehszlovákiában,Jugoszláviában,stb levő magyaroknak is joga kellet volna lennie,ahhoz,hogy újra az anyaországhoz csatlakozzanak,de a hozzád hasonló gondolkodású baloldali liberális emberek ezt sohasem fogják megérteni,mert nem  nemzetben gondolkodtok,ezért csak sajnálni tudlak benneteket,mert nincs hazátok,azt elárultátok,1848 hőseivel egyetemben .
Peterbond 2021. 08. 11. 11:46
Előzmény: #2862  Törölt felhasználó
#2864
Megint sikerült egy kis hülyeségből ( 10 ember nemtetszéséből ) általánosan lehazaárulózni mindenkit aki balos az országban és felfesteni valami általános tévképzetet. Én nagyon birom amikor mások szeretik megmondani kik a magyarok és kik nem ( de általában inkább az szeretik kijelenteni hogy kik NEM azok ) és hogy ki mennyire szereti a hazáját. És legtöbbször ezt simán abból levezetni hogy a fideszre szavaz vagy sem. Mert ha nem akkor csakis balos, ergo nemzetellenes liberális aki utálja a hazáját. Én meg nagyon úgy látom hogy a legnagyobb kárt a hazájának pont Orbán teszi mégse hazárulózom se őt se azokat akik rá szavaznak. És nem gondolom egy fórum 10 dislike-jából ( amiből 9 valószinűleg a személyednek szól nem is a mondandónak ) hogy messzemkenő következtetéseket kellene levonni.
Peterbond 2021. 08. 11. 11:39
Előzmény: #2861  exley
#2863
Az egész felvetés már kivitelezhetetlen de 1990-ben se lett volna nagy realitása. Persze álmodozni lehetet hogy majd jól magunkhoz csatoljuk a szerbektől a Vajdaságot meg Szlovákia déli részét, de a valóságba 1990-re lényegében Ezen területeken is csak a magyar határ közvetlen közelében maradt meg többségében magyar. Erdély az egyedüli kivétel de azzal meg pont ez a probléma hogy a hatától távol is vannak magyarok nagyobb számban és területen de nincs összeköttetés az anyaországgal és nem is lehet kialakítani milliós román területek csatolása nélkül ( már az 1940-es években is ez volt a gond ).
.
Felütve egy nezetiségi térképet ha lenne is népszavazás és akarat minden környező országban akkor se tudnánk pár kilométernél többel kitolni az északi határunkat és kész. De a 15 magyar nélkülöző is túlzás lenne. Tény hogy nagyobb menyiségű fejletlenebb területet kellett volna felzárkóztatni de messze nem 5 millió pluszt. 2011-es felmérés szerint a Kárpátmedencében 10,4 millió ember vallotta magát magyar nemzetiségűnek. A határon túli magyarok száma KSH szerint is 2,1 millió volt csak és ebből alapból 1,2 millió Erdély közepén élt akiket képtelenség lett volna csatolni az országhoz. Szóval reálisan kb 7-800 ezer emberről beszélhettünk volna.
.
De továbbra is a megvalósításba a környező országok biztos nem mentek volna bele ( mi pl belemennénk Sopron Ausztriához csatolásába még ha népszavazással ők ezt kérnék is? 
Törölt felhasználó 2021. 08. 11. 11:28
Előzmény: #2860  Törölt felhasználó
#2862
tiz nem tetszést kapott az az írásom,hogy a magyar lakta területeket vissza kellet volna csatolni a rendszerváltás után,ez mutatja a baloldali liberális emberek viszonyát a hazájukhoz ,népükhöz, nem véletlenül ellenezte a baloldal a kettős állampolgárságot a határon túli magyarok számára,nem nemzetben gondolkodnak hanem baloldali eszmékben mint a kommunisták,a zavaros liberális baloldali tömörülésnek akarnak a tagjai lenni és nem a hazának.Ez pedig szín tiszta hazaárulás,48 eszméjének elárulása,a szabadságharcos hőseinket köpik szembe a baloldali liberálisok akik elárulják folyamatosan a nemzetet.
exley 2021. 08. 11. 07:43
Előzmény: #2860  Törölt felhasználó
#2861
Azért, hogy nyomorogjon 15 millió magyar ember? Nézd már meg a Román kormány 80%-al emelte a nyugdíjakat két részletben....Magyarországon bármennyire hasít a gazdaság az egy főre jutó GDP meghaladja a 100 %-ot akkor sem fognak nyugdíjat emelni. A szocik még hatalomban sincsenek de már 150 nagyon okos azon dolgozik, hogy lehetne lejjebb faragni: ezért ne csatoljuk ide a lekapcsolt területeket. Inkább adjuk hálát a csiga evőknek, hogy megmentették a ll: Világháború után a teljesen szétzűlesztett fasiszta Magyarországot. Nem baj erőlködjenek csak narancsista hungaristák. az egész hóbelebencot rácsatolják a tótokra és nézhet ki e fejéből a szélkakas páva táncos köpcös:) Az euból nem engedik kilépni a magyarokat az tuti:) beolvasztják őket a "szláv tengerbe", ahogy ez már a Szovjetunióban ki volt módolva?) Erélyt már 1945 ben beolvasztották Romániába, elvették a magyar területek 75%-át?) Ez sem volt elég? Oké, akkoor a sok hőzöngésre Brüxelles lehúzza rólót és volt amgyarország nincs magayrország:) Ez van:)

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek