A neo property oldala egyáltalán nem frissül, pedig az allasajanlatok mindig oda bekerultek...most meg a profession-on vannak....az allasajánlatokon lehet eszrevenni a legjobban.....mind régi..
Nem így nézzük, bár mindenki úgy nézi, ahogy akarja! Egy szintet nem elég letörni egy záróval, az másnap nyithat már magasabban! Zárót és nyitót is lehet manipulálni! Én úgy dolgoztam ezt ki magamnak és nagyon sok esetben bevált, de nem minden esetben alkalmazható, pl., ha közel vannak a szintek. A szint alatt legyen két gyertya egymást követően úgy, hogy egyik se érje el a szintet! Csak alatta lehet az egész gyertya! Ekkor kell idegesnek lenni...:) Ez sem tuti, főleg ha nem jól van beszintezve, de még így is előfordult (ritkán), hogy a harmadik gyertya visszamenet. Akkor kezdődhet elölről. Érdemes a chartokon ezeket beszintezni, még utólag is, és figyelni. Sokszor egy gyertya már alatta van, de a következő visszament és ez heteken át ismétlődik/het. Az ritka, hogy kettő után a harmadik visszamegy, de van. Ha három gyertyát várunk meg, az lehet már késő lekereskedni. Kockázat mindig ott van.
Látom nem sikerült a kérésemet betartani.De lényeges!Veres Úr büntetlen a maga vaterlósa meg bent csücsül🤣....s még a bünismétlés veszélye is fenállt ...gindolom olvasni tud....azert akkor nem gyenge lehet a vád....mondtam tanulmányozza a Vagyonvissz hivatal jogositványait...érdemes ám...foleg azoknal a vagyontárgyaknál amik vmi olyan pénzbol voltak ami nem tiszta...
Akko fórum