Topiknyitó: Lorne_Malvo 2020. 05. 25. 21:13

Wizz Air részvényesek topikja  

Üdv!
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ALANFED
ALANFED szerda, 09:44
Előzmény: #3738  Wolfalfa74
1188-1153 résig elmehet a napos macd kezd vételbe fordulni, boli közép 1084
5000 szerda, 09:27
Előzmény: #3738  Wolfalfa74
Miért gondolod?
Szerintem vissza fog sajnos csorogni
Wolfalfa74
Wolfalfa74 szerda, 09:24
Na ma lehet , hogy ugrunk? 
OSZLOPOS kedd, 13:26
Előzmény: #3736  bitKain
Valahol, valamiben biztos megegyeznek. Én azt gondolom, Trump az olajért ment. A kérdés, hogy erről le tud e mondani. És hogy a vezető él vagy halott, az meg a megegyezés miatt lehet fontos. A BÉT-en már nyári forgalmak vannak, mindenki kivár.
bitKain
bitKain kedd, 12:21
Előzmény: #3735  OSZLOPOS
A következőt kell beletenni a megállapodásba
az olajkitermelésbe beszállhatnak amerikai cégek is,
és innen már nyugodtan megbízhatnak amerikában, sőt izrael sem fogja bombázni őket.
Ez után az Irániak csinálhatnak, amit akarnak, szerintem még atombombát is.
.
Megjegyzés: láttam olyan országot, ahol a német autógyárak majdnem azt csináltak, amit akartak, még törvényben is segítették őket, cserébe a német kormány leszarta a jogállam megnyirbálását ...
.
Trumpnál csak annyit kell tenniük, hogy üzletileg érdekelté kell tenni Trumpot,  és le fogja szarni az emberi jogokat, (meg a világ és Izrael sorsát is), sőt még lehet, hogy segít is Iránnak az atombombát fejleszteni.
(Lehet, hogy elegendő megfelelő mennyiségű Trumpcoint venniük. 😉)
Hidd el, meg fognak egyezni, csak az árat próbálják mind a két oldalon felsrófolni. 
Nem lesz válság, mindenki kitette a lapjait az asztalra.
Ha a forradalmi gárda tovább folytatja, akkor nem marad más Trump előtt, mint megdönteni a rendszert, de ezt egyik oldal sem akarja ... . Már csak a pénz a kérdés.
(Az iráni nép eddig is le volt szarva, nem ezért indult a bombázás.)
OSZLOPOS kedd, 11:53
Előzmény: #3734  bitKain
de olvashattad: "sosem bíztunk Amerikában"...így nehéz lesz.
bitKain
bitKain kedd, 09:10
Előzmény: #3722  mur111
Szerintem lassan az első csomagokat meg lehet venni.
.
Ha Amerika szavatolja, hogy nem buktatják meg a rendszert és felodják az olaj embargót, cserébe Irán lemond az atomprogramról, akkor egy időre fellélegezhet a világ.
OSZLOPOS kedd, 09:06
én azt látom a 15 percesen a 200-as mozgó megugrása jelent gondot, onnan pattanunk le rendszeresen.
OSZLOPOS hétfő, 16:33
Előzmény: #3731  Beze
nagyjából tükrözi is az ár ezt. nyilván nem máról holnapra egyszer csak jön egy hír. 
Beze
Beze hétfő, 15:42
Előzmény: #3729  OSZLOPOS

már én se zárom ki
eddig kizártnak tartottam
de ha nem enyhül a csihi puhi, az nagy érvágás, kevesebb járat, magas olajár...
a foci vb besegíthet viszont, UK-ből mehetnek a gépek a vb-re azt olvastam valamelyik nap, megkapta az engedélyt
Plafon hétfő, 15:25
Előzmény: #3728  Beze
szerintem nincs, a worst case scenario az, hogy lesz egy tőkeemelés alacsony árfolyamon, amit le fognak jegyezni.
OSZLOPOS hétfő, 14:42
Előzmény: #3728  Beze
valamennyi van. Romolhat úgy a helyzet, hogy Európában is romlik az utazási kedv: terrorfenyegetettség, bármi. És ha folyamatosan magas marad az olajár, egy idő után az is nagyon kedvezőtlen hatást tud kiváltani. Vagy a kamatok emelkedése. Jöhetnek még rossz hírek, és úgy benne van a csőd lehetősége. 
Beze
Beze hétfő, 14:19
van realitása a csődnek?
Garajc hétfő, 13:23
Senki nem tudja!!
.
Minél magasabb az olajár/dollárárfolyam és minél hossszabb ideig marad ott, annál nagyobb a córesz!!
.
Már most is a "break even point" alatt vagyunk. S ha még az inláció is elszabadul, akkor nagyon csúnya harapófogóba kerülhetünk!! (S közben ne feledkezzünk meg a kábé 4-szeres tőkeáttételről sem!!)
.
Most abban reménykedhetünk, hogy Donnie (és Irán) minél előbb bejelenti a Big Beautiful Peace-t!!
OSZLOPOS hétfő, 12:53
Előzmény: #3724  Plafon
Valami pénzügyi vezető nem a Cititől jött? cicaharc. Azt üsse szíven ez a hír, aki a 810-re eddig figyelt!
OSZLOPOS hétfő, 12:52
szerintem ebben a fórumban van már a z emberek 90%-ának. szóval már túl vagyunk rajta. Mindenkori minimum környékén van, azaz a befektetők 98%-a a jelen árnál magasabban már egyszer hozott egy vételi döntést.
Plafon hétfő, 11:42
Citi: 810p → 750p Sell (még péntekről)
5000 hétfő, 10:23
Előzmény: #3718  OSZLOPOS
Kizárt, mert akkor szétlövik a szigetét és ő sem tud eladni olajat.
mur111
mur111 hétfő, 10:19
Sziasztok!
Tudom, most mindent a napi hírek mozgatnak, de ti hol keresnétek a beszállót?
Köszi!
OSZLOPOS hétfő, 10:06
Előzmény: #3719  Flyer
Ez az egyértelmű bizonyíték arra, hogy mennyire nem térképezték fel Irán várható válaszreakcióit. Vagy igen, csak legyintettek. Igazából nagy (volt) az arcuk.

Topik gazda

Lorne_Malvo
Lorne_Malvo
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek