Kis segítséget kérhetek. Ezzel a részvénnyel ugyanúgy lehet kereskedni, mint a BÉT-en az összes többivel? Mármint adózás szempontjából kérdem, mert ugye ezt ha jól tudom nem a BÉT-en veszem meg, hanem a Londoni tőzsdén.
Nem akarok vészmadár lenni, de attól, hogy A Kretén azt mondja, hogy vége a háborúnak még nem biztos, hogy az Irániak is így gondolják. Én akkor leszek nyugodt, ha az Irániak is azt mondják, hogy részükről is rendben van, vége a háborúnak. Ugyan az Amerikai-Izraeli páros szétlőtte a fél országot, van pár száz-ezer halottjuk, pár milliárd dollárnyi káruk, és a hajóflottájuk is megsemmisült, de spongyát rá ... . Miért nem tudok én ebben hinni?
Azért utólag mindenki okos! Volt egyszer egy Iráni bombázás 1 hétig, egy nap megrezdülés volt rá. Nekem ne mondja senki, hogy benne volt a pakliban, hogy a mostani bombázásoknál Irán elkezd mindenkit lőni a térségben és le kell zárni a légtereket és 100$ olajár lesz. Legyünk korrektek. A bróker elmondta az akkori állapotot. Most meg más az állapot. Az elemző is akkor kiszámolta úgy. Most meg máshogy. De valakik vettek 10% pakkot a háború előtti napon. Most 30%-kal lentebb az ár! 1 hét alatt mekkora bukta, és ezek már nagy játékosok, ők sem látták ezt ennyire jönni. A bróker ember, kap egy elemzést, bemegy egy eligazításra, és tovább adja,amit az elemzőktől hall, de a jövőbe nem lát! Korrektség, elvtársak, ne legyen már az a szemlélet, hogy minden rosszról csak más tehet, meg engem megvezettek. Mindenki a saját szerencséjéért felel.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.