Az ilyen gap es nyitasok pont a shortosok miatt vannak. Azert ennel a cegnel van szamolhato esely a csodre. De ezert van itt az ara es ezert van bent a levegoben a nagy emelkedes lehetosege is. Mint a Waberers anno...
Remek tesztnap. Van johir, megvan a magas nyitas. Ha van meg nagyobb elado pakk, most lehet adni, ki lehet hasznalni. 11 felett kene maradni, az apro jele lenne hogy valami ero van benne. Az 5000 en vevok is visszajohetnek eladni. 2 nap alatt eves kamat a zsebben 5400 es felette.
Nem tudom, nem vagyok jós. Ami van, mar ki kellett volna stoppolni, csak a gap es nyitas eredmeny utan nem segitette. Mozgoatlagokat es alakzatokat szeretek nezni. Nem torekszem arra, hogy az aljat vegyem meg, mert az egy masik kereskedesi mod. Ezen a papiron nagyon gyorsan lehet 10-15%-ot is fogni, en inkabb 2-3evesbenbgondolkodom most. A trendvaltozast kell jol azonositani es azt megvenni. Ezt neheziti a kornyezet, ami most hihetetlen kiszamithatatlan, de elvileg a chart ezt magaba foglalja. A 11 et nagyon neheznek latom most, afelett ha forgalommal megy es tobb napot is kibir, probat megerhet. De az meg mindig nem a fordulo. 14,7 en bukik pont a 200 napos ala a 100 napos. Klasszikusan fordulo akkor van, ha a keresztezesekkel a 200napos kerul legalulra. Most pont forditva lesz. Ugyhogy meg sok ido a trendfordulo. Vagy egy felfele gap, ami ebbol a letoresbolvszigetet csinalnai. Trendfordito alakzat. Amugy klasszikusan 3lefele gap-pel van vege az esesnek, de szerintem itt meg csak 2van. Kivaras.
Engem megnyugtattak wizzaires ismi oldalról. Nagyob biztos alapokon áll a cég, rengeteg embert fognak jövōre felvenni, jelenlegi vilagszituval szamolva is komoly novekedes, atmeneti problemak, barmennyire is regota huzodik, es egy-ket ev mulva nagyot fogunk nezni..Szoval vagy venni kell, aki meg bukott, akar 8000rōl, ne adja el. Ennyi.
Bejött a jóslatom. Dubai és Abu Dhabi helyett lett többlet Barcelona,Nizza és Antalya. Szerintem annyiban jobb,hogy az új USA támadás nem tőzsdei napok éjszakáján volt,hogy van idő mindenkinek átgondolni a dolgokat,nem hirtelen felindulásból cselekedni.Bár ki tudja.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.