Nagybefektetoi vagy alapkezeloi szempontbol az a kérdés, hogy becsodolhet e a ceg vagy sem. Aki szerint igen, az shortol. Aki szerint nem, az itt nem logikus, hogy eladjon. Vetel szerintem kizart, hacsak nem a range trading keretében veszi vissza a pakkot. Olyan, aki nem Wizzezett eddig, az biztos nem most szall be. A foldon allo gepek mellett a masik nagy problema a menedzsment, es ez nagyon sokat szamit.
Legalább tudjuk, miért nem birt 8k felett maradni. Akik ott adtak, most vesznek, aztan ha visszamaszna, megint adnak. Ehhez jó infok is kellenek. Es ha rossz májú vagyok: igy lehet padlóztatni egy részvényt, hogy terveket sem közölnek. Nem vagyok benne biztos, hogy a legtisztességesebb menedzsmenttel van dolgunk. Én, ha elemző lennék, biztos egy rossz célárral büntetném ezt a megbizhatatlanságot.2024 vege fele azt mondja Varadi, meg ket evig lesz velunk a hajtomu problema. Eltelik fel ev es bemondja, hogy 2-3 ev. Ha az van, amit gondok, akkor nyaron jon pár jo hir, es folytatodik a hintaztatas 5500-8300 kozott
Elég gyászos számok vannak a jelentésben és nincs túl sok biztató jel sem. Simán be fog menni 12,00.0 alá. Én csak ezután fogok venni a múltbéli tapasztalataim alapján.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.