Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Ez ölég hasonló ahhoz, mint az "Egészséges erotika" című remek szocreál abszurd filmben a "lada-gyárban" (értsd: ládagyár) rendszeresített "tűzvédelmi benzin".
Nagyra becsült fórumozó kartársat idézném: "... megalapozott, bizonyítékokra támaszkodó tudományos tényeknek hiszünk és azokon alapulnak a további elvek és eljárások is. Egészen 2020-ig tartott ez. Azóta az összes évszázados tudományos elvet úgy rúgják fel, mint vak ember a kutyaszart." Oltanak járvány alatt mint a meszes, aztán meg néznek szanaszét, mint hülyegyerek az állatkertben, hogy "jééééé, egy újabb szupervariáns". Minő manó.
Aha, ok, erdekes hogy nem tudjak megoldani a nyitvatartast athelyezesekkel. Nyilvan mindenhol a mukodokepesseg hataran lehetnek az elbocsatasok utan. Zsenialis jarvanykezeles, rugjuk ki az egeszsegugy alol a szeket. ..
Ezen a néven több kórház is üzemel New York-ban ill. a vonzáskörzetében... a szóban forgó egység nem a híres Central Park melletti központi Mount Sinai kórház, hanem a Long Beach-en található úgynevezett "Mount Sinai South Nassau" nevű kirendeltség.
Ettől persze még ugyanannyira abszurd marad az eset...
Ezért mondom nagyon sokadszor, hogy járványügyi szempontból az oltottak nagyobb gondot jelentenek, mint az oltatlanok.... (értsd: reprodukciós ráta.... amit az elején annyit mantráztunk, de mára valahogy kiment a divatból) Érdekes, hogy sokan sokféleképpen megfogalmaznak ezzel egyenértékű kijelentéseket, de a logikus végkövetkeztetést valahogy senki sem biggyeszti oda a végére....
"Tegyük fel, hogy van egy család, akinek minden tagja covidos, de pl. a férj nem." Ha a férj nem covidos akkor nem is fertőz mert nem covidos. Persze hogy mehet mindenfelé. A probléma ott van hogy a szabályozás nem megfelelő. Ha pl. a feleségem bizonyítottan covidos ( pozitív teszt) de nekem mint oltottnak nincsenek tüneteim akkor nem kötelező engem tesztelni, szabadon mehetek mindenfelé. Ha viszont én úgy döntök hogy teszteltetem magam ( ami ugye nem kötelező) és a tesztem pozitív lesz akkor hiába vagyok oltott a 10 nap karantén rám is vonatkozik.
Tegyük fel, hogy van egy család, akinek minden tagja covidos, de pl. a férj nem. Mindenkinek karantén, de a férj mehet mindenfelé csak azért, mert valamikor oltva volt. Ez normális, amikor az oltott is fertőzhet??? Sőt! Ha a família aktív fertőző, akkor valószínűleg ő is az, de nem baj, mehet, szórhatja szét a vírust, mert valamikor kapott oltást. Eközben az a kommunikáció, hogy az oltatlanokkal van a baj...
Nem igaz. Én oltottként 10 nap karanténba kerültem ősszel amikor egy szűrésen kiderült hogy pozitív vagyok. Tünetmentes voltam de pozitív lett a tesztem. Azért teszteltettem magam mert találkoztam olyan emberrel aki mint kiderült covidos volt. Ha nem teszteltetem magam akkor tünetmentesen valóban nem kellett volna karanténba menni de pozitív teszttel még oltottként is kell, ez a szabály.
Mindekozben New Yorkban: Long Island egyetlen surgossegi osztalyat is magabafoglalo, neves Mount Sinai korhaz elbocsatott 72 oltatlan dolgozot a kotelezo oltas miatt, majd 2 perccel kesobb bejelentette hogy sulyos munkaerohiany miatt bezar. Evi 700,000 beteget latott el a korhaz. Monty Python gyenge ahhoz kepest, amit a szakertok tudnak.
Idos, veszelyeztetettnek, konkretan 65 felett elfogadhatonak gondolom az mRNS-t is, a covidnak jelentos rizikoja van, es khm, oszinten mondva a vakcina hosszutavu mellekhatasai kisebb sullyal esnek. 65 alatt mRNS-t (vagy DNS-t) en biztos nem ajanlanek. Kezdettol ezt mondtam. (ezzel osszhangban, csak 8 honap kesessel, Izland 65 alatt, a tobbi skandinav es sok mas orszag 30 alatt nem adja a Modernat pl, az Astrat pedig nem adjak sokan fiatalabbnak, foleg noknek) Ami hulyeseg, hazugsag, oltasellenesseg, laposfoldhives volt 8 honapja, az ma mar magatol ertedodo... Ha mar megvan a 2 oltas, akkor felesleges 3. (ezzel osszhangban, ugyanezt mondja az FDA 2 lemondott vakcinaszakertoje, nincs ertelme a 3-nak) Kivetel ritka esetek, elsosorban aki immunhianyos betegsegben szenved. Mivel immunologiailag felesleges a 3., ha "politikai" okokbol megis szukseges, akkor magyar valasztekbol a kinait ajanlom. Immunologiailag is az a legkisebb rossz, 3. adagnak. (az mRNS csak rontja hosszutavon az immunitasod, 3x-ra beadva) Conflict of interest declaration: Idos (70 feletti) szuleim 2x pfizert kaptak. En kinait ajanlottam volna, de nem kerdeztek, lebeszelni pedig nem beszeltem oket, lasd elso bekezdes. Covid osztalyon dolgozo orvosok kerdeztek mostansag, 2 pfizert vettek fel es mondtak, 3-at biztos nem kernek. De kotelezo lesz a 3. is, rovid hataridovel. Kinait fognak "valasztani" Hulyenek neztek januarban, a pfizerrol mondott informacioim miatt. Most engem kerdeznek... Es bespajzoltak kezelesi lehetosegekbol. (covid osztalyon nem adjak a betegeknek, mert hivatalosan nem hatnak, es tilos adni)
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live