Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Neked az jó, hogy osztódással szaporodó részeg trollok (bocsánat, 1 db többnickű részeg troll) basszák szét a topicot? Barátod vagy rokonod ez a nyomorult hogy mindent elviselsz tőle?
Ja a TASZ viszi mindenhova meg a Helsinki meg a Transzparency. Meg az a sok bárgyu propagandista, akiknek ez a feladatuk? a pesti "patkányjjjjukak" médiája kezd veszélyes mértéket ölteni!
5100 évig nem volt baj!??? De amióta itt vagytok az ócska propagandátokkal semmi nem úgy van ahogy kellene lennie! Az emberiség emlékezni fog!Mekkora ostoba károgók ijesztgették!
"Csak annyira voltam itt g... mint az imadott hazudozo mediatok, csak megmutattam tudunk mi is ha kell, de mi a bajra szeretnenk fokuszalni, nem ugy mint az ellenzek.." Ezzel szemben a Fidesz mással se foglalkozik csak az ellenzék lejáratásával. A ürgős intézkedések közé meg FCI már belinkelte mi fért bele. Ja nem az ellenzékkel foglalkozunk.... te se azt teszed nap nap után.
Jó kis denevér husi Vagy tobzoska, patkány, vakond, görény Ezek nélkül nem is élet az élet Fene a gusztusukat Mekkora kár keletkezett? 5000 milliárd Dollár? 10000 milliárd Dollár? Kína mennyit fizet ebből kárpótlásként???
Törölt felhasználó2020. 04. 03. 13:05
"A felhatalmazási törvény lehetővé teszi, hogy a kormány jogszabályoktól eltérő rendkívüli intézkedéseket hozzon az emberek egészsége, a jogbiztonság és a gazdaság stabilitása érdekében." - Origo, 2020.03.30.➡️ A legsürgősebb járványellenes intézkedések: ▪️ Budapest-Belgrád vasútvonal építésével kapcsolatos információk titkosítása ▪️ Változtatási tilalom megszüntetése a városligeti beruházások megvalósításához ▪️ Nemváltoztatás lehetőségének megszüntetése ▪️ Színházak szorosabb kormányzati felügyelete ▪️ Újabb hat egyetem alapítványi működésbe vonása ▪️ Két budai ingatlan ingyenes átadása Schmidt MáriánakSajnos egy nap alatt bebizonyosodott: a kormány a korlátlan hatalmat a magyarok egészsége és megélhetése helyett továbbra is hatalompolitikára, és a kormányközeli üzleti körök gazdagodására használja.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live